Good Food Tour

image.jpeg

image.jpeg

image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

image.jpegimage_120.jpeg

image.jpeg

Sain herkullisen kutsun Foodoran järkkäämälle Turku Good Food Tour:lle. Foodora on sellainen ravintolaruoan kotiinkuljetuspalvelu, jota en ole vielä itse kokeillut, mutta kiinnostuin oikopäätä. 

Kokoonnuimme porukalla Daily Bistroon, jossa saimme eteemme salaattitapaksia – ihana idis muuten juhlapöytään. Salaatinlehtien päälle laitetaan erilaisia täytteitä, jotka sitten kääritään ja sujautetaan suuhun. Seminäppärää sormiruokaa. Tapaksien kanssa herkuttelimme bataattiranskiksilla, näistä tämä ravintola kuulema tunnetaan, enkä yhtään ihmettele!

Daily Bistrosta kipitimme Pikku Torreen ja maistelimme erilaisia annoksia. Sieltä tiemme vei vielä Fonttiin, jossa saimme eteemme herkulliset hampparit – näitä suosittelen suuresti. Kaikki oli alusta loppuun saakka itse tehtyjä!

Oletteko te kokeilleet tuollaista ruoankuljetuspalvelua? On kuulema jo todella suuri trendi tuolla maailmalla! Mikäs sen rennompaa, kuin nauttia ravintolaruokaa omassa kodissa. Kuljetuspalvelu maksaa Turussa 3,90 – ei siis todellakaan mikään paha. 

Kiitos vielä Foodora todella mukavasta illasta, tulipahan syötyä! 🙂

/One night in Turku

Kommentit (2)
  1. Daily bistrossa ei olekaan tullut vielä käytyä, kuulostaa hyvältä! 🙂

    1. Suosittelen! Noi bataattiranskikset oli niin hyviä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *