Goodbye Turun tori

P1012469.JPG

P1012470.JPG

P1012476.JPG

Goodbye Turun tori, welcome lähitori. Tässä jokunen viikko sitten tajusin, että omalta kylältä löytyy astetta suloisempi tori, jossa myydään tietysti lähitilojen herkkuja. Käydään siellä tosi usein lasten kanssa, ihan vain fiilistelemässä tunnelmaa. Mitään ei yleensä tartu mukaan, koska minultahan löytyy satoa jo omasta takaa! Instagramista löytyykin muutamat lisäkuvat viljelylaatikoista. Salaatin istutin tosi tiheään, nyt sitä pitää jo korjata talteen, no mutta mikäs siinä.

P1012515-tile.jpg

Ei ole muuten etanoita näkynyt, vaan sato on todella hyvänäköistä ja tervettä. Ainakin näin maalikon silmään.

Muutamassa viljelylaatikossa on taustalla tuota raudoitusverkkoa, herneet kiipeävät sitä pitkin, tai näin ainakin toivon. Odotan, että raudoitusverkko ruostuu kauniisti, ruosteiset jutut puutarhassa on niin hienoja vehreyttä vasten.

P1012512.JPG

P1012506.JPG

Poika halusi mustikkapuun (?), vadelmia, mansikoita ja ehdottomasti päärynäpuun:

P1012525.JPG

P1012508.JPG

Laatikot näyttää jo aika kivoilta. Odotan, että kasvit kasvavat vielä lisää ja saadaan puutarha kokonaan valmiiksi. Nappaan sitten taas kuvia ja kerron lisää!

Onko teillä muuten jotain hyviä vinkkejä makoisista hyötykasveista?

Kommentit (10)
  1. Suolaheinästä saa hyviä kastikkeita muun muassa kalalle!

  2. Oletko ajatellut toimittajan ammattia? Kirjoitat niin sujuvaa tekstiä, että mielelläni lukisin kirjoittamiasi juttuja jostain laadukkaasta sisustuslehdestä… Lahjasi menevät hukkaan blogissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *