Granaattiomenaa

p1114994-tile.jpg

p1114981.jpg

p1115004.jpg

p1115006-tile.jpg

Eräänä päivänä kiinnostuin granaattiomenasta, mun iranilainen ystävä on syönyt sitä jo vuosia, puhdistaa kuulema verta.

” Granaattiomenan tehoaineiden on havaittu vaikuttavan edullisesti verenpaineeseen, mutta myös LDL –kolesteroliin ja etenkin sen hapettumisen estoon.

En oikein tiennyt mitä tuolla omenalla tehdään ja tässä yks päivä tein itselleni perinteisen vuohenjuustosalaatin ja päätin raikastaa sitä granaattiomenalla. Pirskotin omenasta mehua salaattiin ja koversin siemeniä juuston pinnalle. Raikastaa tuota tuhtia juustoa oikein hyvin. Menee oikeastaan salaatinkastikkeestakin. Kypsän ompun tunnistaa siitä että tuo ”kruunu” on auennut kokonaan ja hedelmän väri tummanpunainen.

Miten te olette käyttäneet granaattiomenaa?

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.