Green stuff

image.jpeg

image.jpeg

 

Vihreä virkistää alkavaa marraskuuta!

Olen täysin modernin sisustustyylin ystävä, mutta haluan tuoda kotiin aina jotain yllättävää, voisin hyvin kuvitella tuon kuvani valaisimen jossain pöydän päällä. Se on hyvällä tavalla erikoinen.

Kasaan viherkasvit yleensä aina yhteen kasaan. Kun viherkasvit ovat omassa ryhmässään, niin se rauhoittaa tilaa. Terassilta tuotu sitruspuuni kukoistaa edelleen, syksy ei ole vaikuttanut häneen millään tavalla. Minulle muuten kaikki kasvit ovat subjektiivisia olentoja, niille voi kertoa kaikki salaisuudet.

Hortonomi Henna kiittää ja kuittaa, hyvää pyhäinpäivää toivoen. 🙂

Kommentit (2)
  1. Ihanat nuo betoniset ruukut. Itse olen koittanut etsiä miehen mittaiselle palmulle kivaa ruukkua. Rouhea ruukku kiinnostaa mutta mietin tuleeko se multineen liian painavaksi liikutella. Mistä ruukkusi ovat peräisin ja ovatko painavat vai kenties jotain kevyempää materiaalia?

    1. Kiitos! 🙂 Molemmat ruukut ovat Plantagenista… ovat jotain betoni/savikuitusekoitetta tietääkseni. Kyllä ne painaa mullan kera aika paljon, olen yrittänyt keventää niitä laittamalla ruukkusoraa pohjalle. Tuon pienemmän pystyn itse vielä nostamaan… suuremman kanssa tarvitsen tiukan paikan tullen apua… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *