grilliin kuumana

image.jpg

image.jpg

image.jpgimage.jpg

 

Me ollaan katseltu jo pitkään kivoja grillejä, markkinoilta löytyy hurja määrä kaikenmoisia, mutta ihan minimaalinen määrä yksinkertaisia ja tyylikkäitä. En kaipaa mitään torneja tai jättisuurta kaasugrilliä, mahdollisimman simppeliä, siroa ja ehkä mustaa…

Oikeastaan me harkittiin pitkään tätä, mutta aika suolaisen hinnan takia me sitten lähdimme katselemaan muita vaihtoehtoja. Yllärinä näimme Bauhausissa mustan pyöreän grillin, jota voi pitää vaikka terassilla ja kiikutimme sen saman tien kassalle. Minusta on kivaa, että koko jengi voi kerääntyä pyöreän grillin ympärille ja se itsessään tuo tunnelmaa terassille. Mitäs grilliherkkuja sitä keksiskään, kaipaan jotain uutta ja erilaista.

Höpisin, että tänä kesänä meidän terassille tulee oikea viidakko ja paljon kasveja, mutta näyttää vahvasti siltä, että nautin sittenkin melkoisen koruttomasta ilmeestä. Saa nähdä. Sitruunapuun ajattelin istuttaa ja mielenkiinnolla odotan lähteekö muratit kiipeilemään tuota säleikköä pitkin.

Kesä. ♥

/longing for warm summer days and nights together with my new grill.

Kommentit (10)
  1. Grilli hieno, mutta entäs tuo ruukku ritilöineen? Onko ne samaa settiä? Mistä löytyi? Tosi hyvä yhdistelmä tumma tausta, valkoinen ruukku ja vihreä kasvi. 🙂

    1. Eri settiä ovat… ruukku on Plantagenista, ritilähässäkkä on Ferm Livingin, Finnish Design Shopista. 🙂

  2. Kivannäköinen grilli! Mutta onko siinä kantta lainkaan? Onko grilli kovin matala? Jotenkin kuvassa se näyttää matalalta; ehkä kuva vääristää.
    Meillä on suuri kaasugrilli; tykkään kun se on nopea. Kokokin on meille passeli, koska kesällä meillä kestitään vieraita paljon; vähintään viikonloppuisin, mutta usein myös viikolla. Ja tykkään että grilliä voi käyttää läpi vuoden; meillä usein grillataan sydäntalvellakin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *