Gugguu

image.jpg

image.jpg

image.jpgimage.jpg

image.jpgimage.jpg

image.jpg

image.jpg

hemppa3.jpg

image.jpg

P7300806.jpg

P7300850.jpg

P7300767.jpg

Oletteko kuulleet lastenvaatemerkistä GUGGUU? Minä tutustuin merkkiin ystäväni Maj:n kautta ja olen ihastellut mukavanoloisia vaatteita jo tovin. Minä, yksinkertaisen tyylin ylimpänä ystävänä arvostan kauniita vaatteita ilman mitään hörhelöitä, printtejä tai kuvia.

Sain onnekseni kutsun Gugguun asiakasiltaan viime viikolla ja olin ehkä suloisimmassa tapahtumassa ever. Kauniita ihmisiä, naurua, musiikkia ja tajuttoman hieno Hirvihaaran kartano, jossa yövyimme. Maj kevyesti ehosti kuvankauniita malleja ja minä toimin sulavasti taustatukena. 

Rakastuin muuten palavasti Hirvihaaran kartanoon. Olen kuullut siitä paljon hyvää jo muutakin kautta, mutta livenä paikka oli todellakin henkeäsalpaava! Me valitettavasti missattiin uiminen ja savusauna, palan halusta viipyä paikassa vielä ainakin pari yötä uudestaan. Mielessäni on jo äitien rentoutumisviikonloppu. 

Haluan vielä kiittää koko Gugguun tiimiä kokemuksesta, siinäpä vasta hurmaava joukko ihmisiä – todella rempseitä ihmisiä suurellä sydämellä. Love you! 

/Gugguu might be the coolest kids fashion brand here in Finland

Kommentit (2)
  1. Sanni Pauliina
    10.8.2015, 14:50

    Kivoja vaatteita mutta pöyristyttävän huonoa asiakaspalvelua, vaatteiden laatu on laskenut erien kasvun myötä ihan järkyttävän paljon ja valmistaja ei ota vastuuta huonosta laadusta… Sadan euron collegepuvun soisi kestävän vähän pidempään kuin kaksi pesukertaa.

  2. Elisa/2Forliving
    9.8.2015, 19:16

    Kaunis paikka! Tuo miljöö olisi täydellinen vaikkapa häille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *