Halpoja sanoja

Coco Sweet Dreams

 

 

Olen tarkkaillut ja tiedostanut, että sanat ovat helppoja. Mitä tietoisemmaksi tulee siitä, että sanoista ei mitenkään oletusarvoisesti seuraa tekoja, ovat ne oikeastaan ihan samantekeviä. Kuulostaa jotenkin todella päivänselvältä asialta, mutta ei se ole.

Havahduin tähän eräänä päivänä, kun minulle lausuttiin kohteliaisuuksia. Ajatukseni oli jotain, että A: toi tyyppi valehtelee. B: Olen sille varmaan jotain velkaa. C: Sillä on hämäriä taka-ajatuksia. Minusta tuntuu, että aitoja sanoja on nykään vaikeampaa vastaanottaa sillä parisuhteissa, ystävyyssuhteissa, epäselvissä suhteissa... elämässä ylipäätänsä höpötellään aivan liian usein haaleita ja lätistään latteita. Näinä aikoina ihmiset irtaantuvat yhä enemmän toisistaan ja vastuusta toimia toistemme hyväksi.

Ei sitä turhaan SKAM:issakaan laulettu, että "Is not the words I want to hear from you".

2018 yritän itsekin tsempata ja toteuttaa kaikki höpisemäni jutut.

 

Kuva: Suvi Kesäläinen

Kommentit

Kdjf (Ei varmistettu)

Hmm.. minä ainakin latelen kohteliaisuuksia edelleen aina kun jotain kivaa, kaunista tai kohteliaisuuden arvoista näen.
Olkoon pinnallista jne.

Mulle sanoi pitkäaikainen kollega pikkujouluissa että olenpa kauniisti laittanut itseni. (Kiitin kauniista sanoista.) Hän kertoi että olen aina kuulemma pukeutunut tyylikkäästi/kivasti. (Minä: ???!!) Hän muistaa kuulemma edelleen ensimmäisen kerran kun oli nähnyt minut ja muistaa edelleen mitä minulla oli tuolloin päällä. Hah, lähtemätön vaikutus!

Coco
Coco Sweet Dreams

Siis joo! Minäkin latelen kohteliaisuuksia ja yleensä olen osannut niitä vastaanottaakin, nyt on vaan tullut jokin että höpistään kaikenlaista mutta se että seistäänkö sanojen takana? 

Olet selkeästi jäänyt häneen mieleen <3

Sohbet (Ei varmistettu) http://www.sohbetguzel.net

thank you blog

Pepperbun_stories (Ei varmistettu)

Yhdessä ranskalaisessa kirjassa luin saman totuuden mitä olen isoäidiltä kuullut lapsena. Eleganssi on taito ottaa kohteliaisuuksia vastaan. Kohteliaisuuksista kuuluu kiittää ja nauttia niistä. Ei kuulu ujostella eikö kokea mitään negatiivista. Kauneus pelastaa maailman!

Millie's
Randomilla

Mäkin usein kyseenalaistan näitä kommentteja, erityisesti jos kehutaan ulkonäköä tai asua. Nyt olen oppinut että hei, ehkä ne tyypit oikeasti tarkoittaa mitä ne sanoo ilman sen kummempaa agendaa. Oon myös itse yrittänyt kehua aina tarpeen tullen ja myös kirjoittaa kommentteja postauksiin, sillä niistä tulee kyllä itsekin hyvälle mielelle. Kiva kuva muuten. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi olla, että tämä minun kyseenalaistava ajatukseni kehuista on lähtöisin siitä kun olen ollut sinkkuna... ainakin osittain. 

Pitää niin paikkaansa, siitä tulee niin hyvälle mielelle itsekin, kun huomaa, että on saanut toisen iloiseksi kehumalla häntä. 

Kiitos! <3

sohbet11 (Ei varmistettu) http://yerlichat.com

FARKLI VEDE GÜZEL BİR BLOG

Kommentoi