Halpoja sanoja

 

17199960_10155049411147866_1529209202_o.jpg

 

Olen tarkkaillut ja tiedostanut, että sanat ovat helppoja. Mitä tietoisemmaksi tulee siitä, että sanoista ei mitenkään oletusarvoisesti seuraa tekoja, ovat ne oikeastaan ihan samantekeviä. Kuulostaa jotenkin todella päivänselvältä asialta, mutta ei se ole.

Havahduin tähän eräänä päivänä, kun minulle lausuttiin kohteliaisuuksia. Ajatukseni oli jotain, että A: toi tyyppi valehtelee. B: Olen sille varmaan jotain velkaa. C: Sillä on hämäriä taka-ajatuksia. Minusta tuntuu, että aitoja sanoja on nykään vaikeampaa vastaanottaa sillä parisuhteissa, ystävyyssuhteissa, epäselvissä suhteissa… elämässä ylipäätänsä höpötellään aivan liian usein haaleita ja lätistään latteita. Näinä aikoina ihmiset irtaantuvat yhä enemmän toisistaan ja vastuusta toimia toistemme hyväksi.

Ei sitä turhaan SKAM:issakaan laulettu, että ”Is not the words I want to hear from you”.

2018 yritän itsekin tsempata ja toteuttaa kaikki höpisemäni jutut.

 

Kuva: Suvi Kesäläinen

suhteet oma-elama
Kommentit (7)
  1. FARKLI VEDE GÜZEL BİR BLOG

  2. Mäkin usein kyseenalaistan näitä kommentteja, erityisesti jos kehutaan ulkonäköä tai asua. Nyt olen oppinut että hei, ehkä ne tyypit oikeasti tarkoittaa mitä ne sanoo ilman sen kummempaa agendaa. Oon myös itse yrittänyt kehua aina tarpeen tullen ja myös kirjoittaa kommentteja postauksiin, sillä niistä tulee kyllä itsekin hyvälle mielelle. Kiva kuva muuten. 🙂

    1. Voi olla, että tämä minun kyseenalaistava ajatukseni kehuista on lähtöisin siitä kun olen ollut sinkkuna… ainakin osittain. 

      Pitää niin paikkaansa, siitä tulee niin hyvälle mielelle itsekin, kun huomaa, että on saanut toisen iloiseksi kehumalla häntä. 

      Kiitos! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *