Hän

Pieni tyttö on täyttänyt meidän päivät ja sydämet täysin ja vasta nyt ennätän blogin pariin kertomaan vähän kuulumisia.

Elokuun lopulla tyttö syntyi tähän maailmaan ja hän on aivan ihana. Ensimmäiset päivät menivät kirjaimellisesti häntä katsellessa ja uudenlaista arkea opetellessa koko perheen voimin. Viikot ovat menneet yhdessä hujauksessa!

Olen löytänyt jo lempi lenkkipolut ja jonkin sortin päiväohjelman – minun kaltaiselle haaveilijalle ruutiinit ja rytmi päivään on tärkeää ja mieltä selkeyttävää.

Lempijuttuja on myös katsella onnellisena tyttäreni isää, joka on niin haltijoissaan esikoisestaan ja varovaisen hellästi pitää pientä sylissään ja on minun apuna kaikessa. Alkuun istuttiin yölläkin sängyn laidalla vierekkäin, kun pieni joi maitoa. Sisarukset hössöttävät ja ihmettelevät pikkusiskoaan alinomaa, suloisia ovat!

Sektio meni tutulla tavalla ja olen jo mukavasti kuntoutunut siitä vaikean alun jälkeen. Palautumisesta tulen kertomaan vielä lisää tänne blogin puolelle, onkin kiva taas herätellä blogia eloon ja jakaa kuulumisia myös tänne instagramin lisäksi. Kirjoittaminen on aina hyväksi!

Perheen kasvaessa kotia on mietitty ja laitettu sopivaksi tälle kokoonpanolle, blogin puolelle tulee esittelyä uudistuneesta keittiöstä, makuuhuoneesta ja pikkuvessasta. Meillä on myös suunnittelun alla piharakennus, josta olemme todella innoissamme! Toivottavasti sekin projekti ottaa kunnolla tuulta purjeisiin.

Ensimmäisenä esittely vuorossa on keittiö, joka muutti talon ilmettä parempaan suuntaan ihmeen suuresti. Eli jos kodin säilytystilojen laajennus kiinnostaa, niin nyt kannattaa olla kuulolla!

Tästä tämä blogi taas hiljalleen herää, tervetuloa!

perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (7)
  1. Onnea pienokaisesta! 🙂

    1. Kiitos paljon! Ollaan tosi onnekkaita <3

  2. Onnea onnea!

    Kiva kuulla vauva-arjestanne, enkä malta odottaa kotinne ”esittelyä”. 🙂

    Minna

    1. Ihana kuulla! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *