Helleasu uima-altaalla

cocodreamsblogi.JPG

cocodreamsblogi_2.JPG

cocodreamsblogi_3.JPG

 

Helleasussa uima-altaalla. 

Rakastan kuvien mestaa, keskellä Turkua. Menen tuonne usein syömään eväitä, tää paikka on jotenkin niin raikastava keidas ja piilossa kaikelta vilinältä.

Tänään olin lounastreffeillä, kun aurinkoinen ja energinen Mona oli ystävällisesti tehnyt meille lounasta. Tuolla me kalliolla istuimme, söimme herkullista salaattia, jossa oli minulle uusia ainesosia. Amarantin ja spiruaalin näin mainitakseni. Opin, että kun amaranttia ja pähkinää syö yhdessä – saa täydellistä proteiinia. Vanhakin oppii aina uutta. 

/dress from Bik Bok, sneakers Nike Roshe,  heels from Zara (new in)

 

 

Kommentit (8)
  1. Moikka! Hei mitkä aurinkolasit nuo ihanaiset on tuossa oikean puolen sivubannerissa? IHANAT! <3 Muuten tosi kiva blogi sulla, tyylikäs on se sana, jolla kuvailisin!

    1. Moikka Salla,

      Ne on Komono -merkkiset. Ostin ne aikoinaan täältä Turusta, Element Store:sta Linnankadulta.

  2. Joo, paitsi että allas ei yleensä ole noin seesteisen näköinen, vaan lapset käyttävät sitä kahluualtaana. Omani myös – toissapäivään saakka. Silloin siellä oli sellaisia vähän liian vanhoja lapsia, jotka tekivät tee-se-itse- suolihuuhtelua altaaseen tulevan veden kanssa. Tukkivat virtauksen hanurillaan ja pärskäyttivät menemään. Kiitos ei.

    1. Aah, apua! :/ Tuolla on yleensä lapsia pulikoimassa, toivottavasti vesi vaihtuu suhteellisen tiuhaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *