Hellepäivien juttuja

Coco Sweet Dreams

Ihana helle! Kesä on ihmisen parasta aikaa, varsinkin alkukesä, vielä kun se on erityisen lämmin!

Lapset ovat olleet ulkona ihan nukkumaanmenoaikaan asti, välillä ollaan käyty sisällä syömässä ja pesulla. Tyttö sotkee ihan hurjasti, joten parempi heittää koko likka lavuaariin.

Poju oppi ajamaan ilman apupyöriä. Raukka on jo vuoden päivät selittänyt minulle, että hän kyllä osaa ajaa, että ottakaa nyt noi vauvojen apupyörät pois! Viikonlopun aamuna otettiin apupyörät pois, valmistauduttiin monen päivän harjoitteluun, mutta jätkä lähtikin siltä polkemalta pyöräilemään! Kaverista ei voinut aistia minkään näköistä epävarmuutta. Noi pikkuiset osaavat vaikka mitä, kun itse niin päättävät. Vielä kun poika oppisi seuraamaan liikennettä - nyt hän ihailee lähinnä jalkojaan ja kuinka ne polkevat (äitiinsä tullut).

Nicolas Vahén uskomattoman ihana tryffelioliiviöljy - salaatti ei maistu enää miltään, ilman tätä. Löysin kyseistä eliksiiriä Turun läheltä Ruskolta Loviisan Aitasta - siitä viereisestä Riviera Maisonin talosta - hyllyistä löytyy kiitettävä valikoima Vahén tuotteita. Kannattaa ehdottomasti tutustua!

Minun silmäteräni, alppiruusu kukkii nyt muhkeine kukkineen.

Pikkuiseni on pupufani, niin kuin minäkin. Tällä hetkellä hän nimeää kaikki eläimet ja linnut pupuiksi - myös muurahaiset ovat pupuja. Tyttö omistaa myös aika kivasti pupupaitoja ja ihailee niitä usein. <3 "Pupu! Ooo, pupu!"

Tytöt iltakävelyllä:

Lämpimät kesäillat. Ulkona vielä nopee tsekkaus, että kukat ovat saaneet vettä ja sitten sisälle nukkumaan.

Lempiyöppäri.

Tunnelmallisia hellepäiviä ja iltoja teille toivottaen.

Kommentit

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos! <3 Pellavapää tosiaan. :)

 

Jatta (Ei varmistettu)

Tyttö lavuaarissa, tosi hauska :) Alppiruusu on ihan paras lämpömittarikasvi, sillä ikivirheänä kasvina talvella tietää milloin on kova pakkanen kun rodon lehdet ovat kääriytyneet aivan sikareiksi ja kun taas on leudompaa niin ne ovat kuin kesällä konsanaan. Hauska sekä hurmaavan kaunis kasvi :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Aih, en tiennytkään, aika hauska! Mä tykkään alppiruususta tosi paljon, niin kauniita kukkia ja on tosiaan ikivihreä. <3

Emmi L. (Ei varmistettu)

Paljonko Suomessa maksaa toi tryffeliöljy? Olin nimittäin ostamassa Piemonten tryffelialueelta tuota öljyä, mutta jätin kauppaan, koska en tiennyt oikein mihin sitä käyttää. Maksoi tuolla jotain hieman vajaa 10 euroa muistaakseni :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Coco
Coco Sweet Dreams

Toi on siis tryffelioliiviöljyä, onkohan se sama. Mä tosiaan käytän ihan salaatinkastikkeena eniten, siinä on jotenkin erityisen jännä maku, hyvällä tavalla. Öljyn ostosta on jo aikaa, ehkä se oli kans siinä kympin tienoilla... 

hillamaria (Ei varmistettu)

Hyvä Poju...hienoa että olet oppinut ajamaan pyörällä. Meidänkin pieni mies ilmoitti päiviä muutamia sitten että nuo apurattaat voisi antaa jo serkku tytölle (serkulla ikää n.1-vee) niin selitä siinä että mennään vielä näillä apurattaiden kans kun niin keskustassa asutaan ja joka päivä käydään torit ym.niin varmenpaa ainakin äiteen mielestä... nyt taas huokaisen että asuttaisimpa huikan kauenpana keskustaa...
Helle päiviä ja viikonloppua sinulle..
-Hilla

Coco
Coco Sweet Dreams

No mut kaupunkiasumisessa on lukuisia hyviä puolia, kuten just toi tori ja kaupungin kivat kaupat. <3 

Aurinkoista viikonloppua Hilla!

MS (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia, etenkin nuo alppiruusukuvat :)

MS
http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

Salsaaa (Ei varmistettu)

Hei mistä oot hankkinut tuollaisen söpön pyöräilykorin? Oon katsellut muutamista pyöräilyliikkeistä ja monet näyttää todella muovisilta hökötyksiltä. Kiitti jo etukäteen:)

Coco
Coco Sweet Dreams

se on Carrie -pöyräilykori, muttta kestää tosi vähän painoa. Jos on jotain painavaa, niin alkaa helposti roikkumaan. :/ :/

Kommentoi