Hellepäivien juttuja

Ihana helle! Kesä on ihmisen parasta aikaa, varsinkin alkukesä, vielä kun se on erityisen lämmin!

P1011114.JPG

Lapset ovat olleet ulkona ihan nukkumaanmenoaikaan asti, välillä ollaan käyty sisällä syömässä ja pesulla. Tyttö sotkee ihan hurjasti, joten parempi heittää koko likka lavuaariin.

Poju oppi ajamaan ilman apupyöriä. Raukka on jo vuoden päivät selittänyt minulle, että hän kyllä osaa ajaa, että ottakaa nyt noi vauvojen apupyörät pois! Viikonlopun aamuna otettiin apupyörät pois, valmistauduttiin monen päivän harjoitteluun, mutta jätkä lähtikin siltä polkemalta pyöräilemään! Kaverista ei voinut aistia minkään näköistä epävarmuutta. Noi pikkuiset osaavat vaikka mitä, kun itse niin päättävät. Vielä kun poika oppisi seuraamaan liikennettä – nyt hän ihailee lähinnä jalkojaan ja kuinka ne polkevat (äitiinsä tullut).

p7082470.jpg

Nicolas Vahén uskomattoman ihana tryffelioliiviöljy – salaatti ei maistu enää miltään, ilman tätä. Löysin kyseistä eliksiiriä Turun läheltä Ruskolta Loviisan Aitasta – siitä viereisestä Riviera Maisonin talosta – hyllyistä löytyy kiitettävä valikoima Vahén tuotteita. Kannattaa ehdottomasti tutustua!

p1011512-tile.jpg

P1011528.JPG

Minun silmäteräni, alppiruusu kukkii nyt muhkeine kukkineen.

p1011567.jpg

P1011598.JPG

Pikkuiseni on pupufani, niin kuin minäkin. Tällä hetkellä hän nimeää kaikki eläimet ja linnut pupuiksi – myös muurahaiset ovat pupuja. Tyttö omistaa myös aika kivasti pupupaitoja ja ihailee niitä usein. <3 ”Pupu! Ooo, pupu!

P1011617-tile.jpg

Tytöt iltakävelyllä:

P1011624.JPG

Lämpimät kesäillat. Ulkona vielä nopee tsekkaus, että kukat ovat saaneet vettä ja sitten sisälle nukkumaan.

P1011610-tile.jpg

Lempiyöppäri.

P1011510.JPG

Tunnelmallisia hellepäiviä ja iltoja teille toivottaen.

Kommentit (10)
  1. se on Carrie -pöyräilykori, muttta kestää tosi vähän painoa. Jos on jotain painavaa, niin alkaa helposti roikkumaan. :/ :/

  2. Hei mistä oot hankkinut tuollaisen söpön pyöräilykorin? Oon katsellut muutamista pyöräilyliikkeistä ja monet näyttää todella muovisilta hökötyksiltä. Kiitti jo etukäteen:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *