Helpotusta arkeen

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Kaupallinen yhteistyö: Elovena

Miten teidän työaamut yleensä alkavat?

Minä olen jo vanha ja omaan aika tarkat rutiinit. Herään tasan kello seitsemän ilman herätyskelloa, sillä se on jo niin sisäänrakennettu minuun. Teen aamutoimet pikaisesti ja herätän tyttäreni. Unenpöpperöinen tyttöni on hetkessä valmis ja juoksemme eteiseen. Nykyään minulle tulee usein hoppu ja jotta ehdin viemään tytön ajoissa päiväkodin aamupalapöytään skippaan oman aamupalan kokonaan. Sujautan käsilaukkuuni hedelmiä ja välipalapatukoita, jälkeen mainitut ovat nykyään niin hyviä, eikä ne sisällä ylimääräisiä sokereita. Tänään kassistani löytyi Elovenan Kaurainen Välipalapatukka Vadelma! Syön aamupalani vasta töissä sähköpostien äärellä ja se on itseasiassa tosi mukavaa. Tyttäreni kuuluu päiväkodin metsäryhmään ja jengi seikkailee usein metsissä. Eväät otetaan kotoa mukaan ja sujautan tarhareppuun aina yhden Elovenan.

Pyrin löytämään aina aikaa liikunnalle arki-iltoina, välipalapatukat kulkevat mukana kätevästi näissäkin hetkissä. Hyödynnän kaiken ”luppoajan” ja lenkkeilen ympäriinsä. Juoksen töistä kotiin mikäli saan aamulla autokyydin töihin. Juoksen pojan futistreenien ajan tai lenkkipolku kutsuu, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Aina löytyy aikaa liikunnalle, vaikka miten kiireinen olisi, kaikki muut selitykset ovat tekosyitä! 🙂 Myös näihin liikuntahetkiin suosittelen suuresti Elovenan patukoita. Lempparini on mansikka-vadelma patukka, joka on taateleista, rusinoista, vadelmista, mansikoista ja kaurasta pehmeäksi puristettu välipalapatukka – täydellinen! 

Millaisiin hetkiin sinä kaipaat helppoja välipaloja? Kommentoi tätä postausta ja voit voittaa tuotepalkinnon (arvo 40 euroa) Kilpailuun osallistumisaikaa on 15.6. saakka. 

 

 

koti ruoka-ja-juoma diy trendit
Kommentit (35)
  1. Helpot välipalat, kuten juuri toisinaan ostamani elovena-välipalapatukat, ovat korvaamaton pelastus, kun työpäivä venähtää pitkäksi. Myös esim. pidemmille, muutaman tunnin patikointireissuille elovena-patukat ovat oivallinen eväs.

  2. Todella näppäriä!! Ei samaa murhetta kuin rahkojen, jugurttien yms maitotuotteiden kanssa; miten saa pidettyä välipalat kylmänä… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *