Hetken otoksia

p1010055.jpg

anigif_0.gif

Blogin kautta kuvaan aika siistejä kuvia meidän kodista, kuvat on tarkoin valittuja, stailattuja ja hyvin siistittyjä. Visualistin päässäni kytee monesti jokin ajatus tai asetelma jota lähden rakentamaan sitä blogikuvaa varten.

Me tietysti eletään ihan normaalia lapsiperheen elämää, joten koti ei ole koskaan (ainakaan kovin pitkään) niin kuin blogini kuvissa. Se on aina täynnä tavaraa, leluja, sotkua, lautasia ja niin edelleen.

Yleistön toivomuksesta kuvasin päivällä meidän kotia, se oli siis alkuun ihan normaalitilassa, kunnes sain sen siivottua. Ekassa otoksessa olen juuri tullut kaupasta.  Kauppakori lojuu lattialla, aamupalatarvikkeita on vielä pöydällä, tyttö on tuonut vaatteita lattialle jne. Tytöllä on muuten nyt se vaihe, että kaapit auki ja kaikki kamat lattialle ja niitä sitten kuljetetaan huoneesta toiseen tai sitten leikitään ”kiitos/ole hyvä” -leikkiä.

Huomaatteko miten aurinko elää kuvassa?

Mahtavaa loppuiltaa ja tunnelmallista äitienpäivää! 

Kommentit (13)
  1. Heippa! Onko tarkoituksena teillä jättää keittiön takaseinä tällaiseksi? Kirjoitit jossain vaiheessa betoniseinästä?
    Minulla itsellä kovat pohdinnat kokovalkoisessa keittiössä, mitä laittaa välitilaan… Keittiönne on ilman yläkaappeja lähes vastaava kuin meillä.

    Ihana blogi sinulla! Olen ahkera lukijasi, joskin nyt ensimmäistä kertaa kommentoin 😉

    /Maaret

  2. Tossa yhdessä kuvassa taitaa olla napero vasemmassa alakulmassa? Moneen kertaan piti katsoa, että mikäs se on 😀 t. Tiina

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *