HETKI Paper

sneakpeak1.jpg

sneakpeak2.jpg

sneakpeak3.jpg

sneakpeak4.jpg

sneakpeak5.jpg

sneakpeak7.jpg

sneakpeak10.jpg

 

No niin.

Nyt se on auki, minun ja Suvin visuaalinen yhteisprojekti HETKI paper. Juuri nyt sieltä löytyy yksi inspiroiva kotiesittely, muutamia minun lempijuttuja, yrttiseppele, puutarhatarina ja lämpimiä reseptejä. Olen niin onnellinen, että sain tehdä tämän Suvin kanssa, olen hänen töistään niin ylpeä.

Me tavattiin Suvin kanssa ekaa kertaa Helsingissä Trendin ja Lilyn päätoimittajan Jennin luona ja siitä saakka me ollaan treffailtu. Suvi on hauska tyyppi, luova ja symppis – kaikin puolin ihana kamu. Love u! 🙂 Jos ette jostain syystä ole vielä vierailleet hänen blogissaan, niin se löytyy täältä.

Niin ja vielä siitä meidän projektista… halusimme siis kokeilla jotain luovaa projektia yhdessä ja päädyimme tälläiseen Hetki -nimiseen julkaisuun, jonne me ollaan kerätty kaikenlaista meitä inspiroivaa. Meille rakas projekti on duunattu omalla ajalla ja pennosilla, ilman mainostajia ja sponsoreita. Meidän prokkis löytyy siis Hetkipaper.com:sta. Jännää!

/HETKI paper is a ongoing visual project, to where me and my friend Suvi have collected different, visual moments and things in our everyday lives. You are welcome to visit hetkipaper.com

Kommentit (21)
  1. Maija/Pihkala
    19.11.2014, 15:49

    Apua miten ihana sivusto, superkauniita kuvia ja ihania juttuja teillä siellä. Hyvä te!! 🙂

  2. Ihan MIELETÖN!!!! Upeeta!!!!!8)

     

    1. Tattis Mona! <3 <3 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *