Himmailua

Coco Sweet Dreams

Olen viime kuukausina hötkyillyt ihan liikaa sinne tänne, enkä ole saanut mielestäni mitään kunnolla tehtyä. Joskus täytyy vain tehdä se tärkein asia päivässä ja hyväksyä fakta, ettei enempään pysty. Päähän siinä heittää, kun liiaksi puuhailee kaikenlaista ja meinaa elämä jäädä elämättä - tärkeimmät asiat muistamatta.

Tämä toteamus kolahti minuun: " Make sure you find more time to focus on simple, good things in life - cooking home rather than ordering in, taking a weekend away from the city, playing a sport, reading an actual book - and consciously make space for them as if your mental health depended on it, because it does. Enjoying the life we've worked so hard to create is not a luxury. It's smart. It's good medicine. "

Aivoille tekee hyvää puuhailla arkisia asioita, ei aina tarvitse lähteä touhottamaan. Alunperin suunnittelin lähteväni viettämään syntymäpäiviäni Dubaihin suureen juoksutapahtumaan. Sitten kaavailin varaavani lennot Pariisiin, on muotiviikot ja kaikkea. Mutta nyt yks kaks mieleni tekeekin olla kotona. Pestä pyykkiä, suunnitella uutta vaatekaappia ja katsella Marie Kondon videoita vaatteiden viikkaamisesta. Varaan ehkä hemmotteluhoidon kotikaupungistani, pyydän jonkun kanssani skumppalasilliselle ja valmistan itselleni illallisen. Itsensä kanssa hengailu on mukavaa ja siihen suhteeseen kannattaa panostaa - se on pitkä liitto se.

Tämän postauksen kuvat ovat muuten viime vuodelta melkein samoihin aikoihin. Silloin karkasin vähän sydän syrjällään kaukomaille ja olipa aikamoinen reissu.

Hyvää viikkoa!

 

Kommentit

Honesty (Ei varmistettu)

Rehellisyyttä ja helppoutta on myös sanoa, ettei ole varaa lähteä reissuun.

Sekin on ihan ookoo. Ja osa aikuisuutta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ai hitsi. Pääsetkö sä mun pankkitilille? :D Ei vaan, tämän postauksen sanoma oli rauhoittuminen. Lentolippujen hinnan saa muuten helposti kulumaan kotikaupungissanikin. 

PA (Ei varmistettu)

Totta. Kaikkialla pystyy törsäämään. Yleensä himassa himmaillaan säästökuurin aikana.
Mutta samapa tuo on, mikä syynä matkustamattomuuteen.
Skidisti rahanpuute, kuitenkin, huutaa läpi rivien.
Selitätpä sitä ihan millä tahansa haluamallasi termillä.
Rauhoittuminen, hah!

AP (Ei varmistettu)

Hah, sun kommentille. Skidisti huono teoria.

Vierailija (Ei varmistettu)

OMG mitä kommenteja!!! :D :D

Reetta V. (Ei varmistettu)

Kuulostaa aika ihanalta suunnitelmalta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin mustakin. :)

Pixie (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/pixie/

Minä rakastan reissaamista. Ja yleensä en lomaile ilman reissua. Mutta viime vuonna lasten hiihtolomalla tein niinkin oudon ratkaisun, että vietimme koko hiihtoloman kotona puuhastellen täällä kaikkea sekä käyden kotikulmilla pienillä retkillä. Reissuminäni oli aivan kauhuissaan, varsinkin kun oli kutsu käynyt ulkomaille ja meitä sinne kovasti odotettiinkin, mutta järkiminäni voitti. Olin ollut silloin niin paljon menossa, että koin tärkeäksi välillä rauhoittuakin ja tehdä rauhassa kotijuttuja ja viettää pyjamapäivää lasten kanssa. Ymmärrän siis varsin hyvin valintasi ja toivottavasti nautit synttäreistäsi! Suunnitelma ainakin kuulostaa ihanalle!

Coco
Coco Sweet Dreams

Niiiin sama! :) Mulle ehkä yksinolo on ollut vähän jännittävää, mutta kyllä siitä nyt osaa nauttia... ei tarvi aina lähteä.

Mä uskon, että lapsetkin nauttii eniten niistä tavallisista pyjamapäivistä... ainakin mä nautin lapsena. Kun oltiin vaan kotona, tehtiin hyvää ruokaa ja pelattiin jotain lautapeliä. <3 <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Koska teet arvonnat mikroneulaukseen?

Coco
Coco Sweet Dreams

Arvonta on nyt suoritettu. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei köyhyys ole häpeä. Toivottavasti teillä oli avioehtosopimus ettei ihan tyhjän päälle jää.

No (Ei varmistettu)

Ei avoliittossa tarvita :D

Yleensä tämmöiset postaukset tarkoittaa sit että kohta lähdetään sponssi reissulle blogi kuin blogi aina sama homma

Kristy (Ei varmistettu)

Kateellisten on hyvä huudella.

Kristy (Ei varmistettu)

Kateellisten on hyvä huudella.

Kommentoi