Himmailua

IMG_0682.JPG

6C73609B-D28E-4424-90B2-F396684EFAFE.jpg

F726392E-8757-4462-AE05-320F09A61625.jpg80A7A929-E223-441A-B5BA-3C67B40F0A46.jpg

Olen viime kuukausina hötkyillyt ihan liikaa sinne tänne, enkä ole saanut mielestäni mitään kunnolla tehtyä. Joskus täytyy vain tehdä se tärkein asia päivässä ja hyväksyä fakta, ettei enempään pysty. Päähän siinä heittää, kun liiaksi puuhailee kaikenlaista ja meinaa elämä jäädä elämättä – tärkeimmät asiat muistamatta.

Tämä toteamus kolahti minuun: ” Make sure you find more time to focus on simple, good things in life – cooking home rather than ordering in, taking a weekend away from the city, playing a sport, reading an actual book – and consciously make space for them as if your mental health depended on it, because it does. Enjoying the life we’ve worked so hard to create is not a luxury. It’s smart. It’s good medicine. ”

Aivoille tekee hyvää puuhailla arkisia asioita, ei aina tarvitse lähteä touhottamaan. Alunperin suunnittelin lähteväni viettämään syntymäpäiviäni Dubaihin suureen juoksutapahtumaan. Sitten kaavailin varaavani lennot Pariisiin, on muotiviikot ja kaikkea. Mutta nyt yks kaks mieleni tekeekin olla kotona. Pestä pyykkiä, suunnitella uutta vaatekaappia ja katsella Marie Kondon videoita vaatteiden viikkaamisesta. Varaan ehkä hemmotteluhoidon kotikaupungistani, pyydän jonkun kanssani skumppalasilliselle ja valmistan itselleni illallisen. Itsensä kanssa hengailu on mukavaa ja siihen suhteeseen kannattaa panostaa – se on pitkä liitto se.

Tämän postauksen kuvat ovat muuten viime vuodelta melkein samoihin aikoihin. Silloin karkasin vähän sydän syrjällään kaukomaille ja olipa aikamoinen reissu.

Hyvää viikkoa!

 

Kommentit (15)
 1. Ei köyhyys ole häpeä. Toivottavasti teillä oli avioehtosopimus ettei ihan tyhjän päälle jää.

  1. Ei avoliittossa tarvita 😀

   Yleensä tämmöiset postaukset tarkoittaa sit että kohta lähdetään sponssi reissulle blogi kuin blogi aina sama homma

  2. Kateellisten on hyvä huudella.

  3. Kateellisten on hyvä huudella.

 2. Koska teet arvonnat mikroneulaukseen?

  1. Arvonta on nyt suoritettu. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *