Hiusjuttuja osa I

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L´Oréal Paris

Jännää!

En ole värjännyt hiuksiani pitkiin aikoihin ja silloinkin kun olen, on hiuksiin laitettu vain raitoja. Saattaa olla, että edellisestä kerrasta on neljä vuotta aikaa! Muistan ajan, kun epätoivoisesti yritin värjätä itselleni tummempaa tyvikasvua siinä kunnolla onnistumatta. Olen kamppaillut "liian" vaaleiden hiusteni kanssa iät ajat ja kaivannut vähän eloa, sekä vivahdetta niihin. L'Orealilta on tullut uusia luonnollisen sävyisiä Prodigy-kestovärejä, jotka eivät sisällä ammoniakkia. Pienen pienet mikroöljypisarat auttavat levittämään miljoonia pigmenttejä hiuksiin ja saavat hiuksista silkinpehmeät ja kiiltävät. 

Olemme tosiaan lähdössä pian aurinkolomalle ja päätin kokeilla vähän tummempaa hiusväriä, nyt kun siihen tarjoutui oiva tilaisuus. Uskon, että väri suojaa hiuksiani hatun tai huivin lisäksi. Tiedän kokemuksesta, että hiukseni reagoivat heti aurinkoon ja vaalenevat vitivalkoisiksi viimeistään loppukesällä, senpä takia minua houkuttaa näistä Lorealin hiusväreistä, joita on muuten 17 värisävyä, sävy 7.0. On siis aika valita näistä kahdesta sävystä se toinen ja kaipaan teidän mielipidettä. Mieheni on vaaleamman 8.0 sävyn perään, itse en vieläkään tiedä.

Hiukset ovat aina olleet minulle BIG DEAL, joten jännityksellä odotan lopputulosta... oli se sitten tumma tai vaalea.

Raporttia uusista hiuksista seuraa viimeistään ensi viikolla, instagram saattaa päivittyä jo ennemmin.

Mitä aurinkoisinta päivänjatkoa!

Kommentit

Kaisa46898 (Ei varmistettu)

pakko kysyä. Mistä noi ihana bikinit, joista kuva instassa?

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne on BikBokista :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aloita sillä vaaleammalla. Kun sulla on tosi vaalea pohja, niin tuo 7.0 on siihen aika suuri muutos.

Julia LK (Ei varmistettu)

Heippa!
Mulla on tapana pari kertaa vuodessa laittaa hiusväri koska se tuo kirkkaamman värin lisäksi volyymia mitä oma pehkoni kovasti kaipaa. Ja juurikin luotan markettiväreihin koska kampaamossa tuntuu olevan tujummat aineet. Kokeilin juurikin tuota Prodigya värissä yhdeksän, ja se veti harmikseni juuren ihan keltaiseksi :(

Hopeashampoolla olen saannut vähän keltaisuutta pois, mutta nyt on latvat ihan harmaat. Vaikka väri tuntui tuoksun ja koostumuksen perusteella hellävaraiselta, koetteli se lavoja aika lailla. Eli varovasti kannattaa lähteä liikkelle!

Katjushka1982 (Ei varmistettu)

Toiset haluaa nimenomaan mahdollisimman vaaleat hiukset :)) Toivottavasti olet tyytyväinen lopputulokseen! Mikset muuten käy kampaajalla, ammattilaiset keksisivät varmasti jotakin, millä saisi haluamasi lopputuloksen?!

ACat (Ei varmistettu)

Milenkiinnolla odotan....Hiusjutut aina Kiinnostavat ;) Loreal on kiva.

Kommentoi