Hiusjuttuja osa I

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L´Oréal Paris

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Jännää!

En ole värjännyt hiuksiani pitkiin aikoihin ja silloinkin kun olen, on hiuksiin laitettu vain raitoja. Saattaa olla, että edellisestä kerrasta on neljä vuotta aikaa! Muistan ajan, kun epätoivoisesti yritin värjätä itselleni tummempaa tyvikasvua siinä kunnolla onnistumatta. Olen kamppaillut ”liian” vaaleiden hiusteni kanssa iät ajat ja kaivannut vähän eloa, sekä vivahdetta niihin. L’Orealilta on tullut uusia luonnollisen sävyisiä Prodigy-kestovärejä, jotka eivät sisällä ammoniakkia. Pienen pienet mikroöljypisarat auttavat levittämään miljoonia pigmenttejä hiuksiin ja saavat hiuksista silkinpehmeät ja kiiltävät. 

Olemme tosiaan lähdössä pian aurinkolomalle ja päätin kokeilla vähän tummempaa hiusväriä, nyt kun siihen tarjoutui oiva tilaisuus. Uskon, että väri suojaa hiuksiani hatun tai huivin lisäksi. Tiedän kokemuksesta, että hiukseni reagoivat heti aurinkoon ja vaalenevat vitivalkoisiksi viimeistään loppukesällä, senpä takia minua houkuttaa näistä Lorealin hiusväreistä, joita on muuten 17 värisävyä, sävy 7.0. On siis aika valita näistä kahdesta sävystä se toinen ja kaipaan teidän mielipidettä. Mieheni on vaaleamman 8.0 sävyn perään, itse en vieläkään tiedä.

Hiukset ovat aina olleet minulle BIG DEAL, joten jännityksellä odotan lopputulosta… oli se sitten tumma tai vaalea.

Raporttia uusista hiuksista seuraa viimeistään ensi viikolla, instagram saattaa päivittyä jo ennemmin.

Mitä aurinkoisinta päivänjatkoa!

kauneus hiukset
Kommentit (6)
  1. Milenkiinnolla odotan….Hiusjutut aina Kiinnostavat 😉 Loreal on kiva.

  2. Katjushka1982
    11.4.2015, 20:34

    Toiset haluaa nimenomaan mahdollisimman vaaleat hiukset :)) Toivottavasti olet tyytyväinen lopputulokseen! Mikset muuten käy kampaajalla, ammattilaiset keksisivät varmasti jotakin, millä saisi haluamasi lopputuloksen?!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *