HIUSJUTTUJA OSA II

 

image.jpg

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L´Oréal Paris

Nonni, nyt on uusi väri päässä ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kun on vuodesta toiseen sama sävy, pienikin vivahde tuntuu jännittävältä ja uudelta.

Värin levitys oli superhelppoa! Ensin tietysti suojattiin vaatteet, jonka jälkeen sekoitettiin väriaineet tyylikkäässä purnukassa. Hiuksiani ei ole värjätty aikoihin, joten aloitin homman ohjeiden mukaan hiusten tyvestä ja siirryin sitten koko päähän. Hiusväri ei muuten haissut yhtään pahalta, ehkä se johtuu siitä, ettei väri sisältänyt lainkaan ammoniakkia.

Vaikutusaika oli nopeat 30 minsaa, jonka jälkeen väri huuhdeltiin. Totta puhuakseni pelästyin ensin märkien hiusten väriä, näyttivät aika tummilta, mutta kun ne kuivasi, oli lopputulos juuri se mitä hainkin. Pari astetta tummempi, luonnollinen ja sopivan beige. Suositellaankin valitsemaan aina 1-2 sävyä vaaleampi tai tummempi, jotta lopputuloksesta tulee luonnollinen.

Kaverini tuli vielä viimeistelemään kampaukseni ja leikkasi hiukseni – viimeisessä kuvassa ne on uunituoreena leikkauksen jäljiltä. Hiukset näyttävät nyt paljon paksummilta ja terveemmiltä, mitäs te diggaatte vähän tummemmasta sävystä?

/a slightly darker hair color for the summer. L´Oréal Prodigy, 8.0.

kauneus hiukset testit
Kommentit (2)
  1. Ei ei ei, mulle ei saa näyttää mitään tällasia hiustenvärjäysjuttuja, koska muuten ryntään kauppaan ostamaan jotain punaista tukkaväriä ja sitten se on taas menoa..

  2. Arjen Piristystä 😉
    Leikkaus ja Värjäys Kivan Näköiset Hiukset. Totta mm. leikkaus Tuuheuttaa hiusten Ulkonäköä.
    Tykkään myös värjäillä Itse hiukisia 😉 Ei tarvitse odotella Kampaajan aikoja ja Rahaakin säästyy.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *