Hoidossa

 

image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

 

image.jpeg

image.jpeg

Elämme kiireisiä aikoja. 

Kävin eilen tutustumassa uuteen Kauneushoitola Helmeen täällä Turussa. Kiireen keskellä unohdan usein rentoutua ja minulle relaaminen tarkoittaa usein jotain suorittamista silloinkin, lähden vähän liiankin usein kympin lenkille, vaikka toisinaan sitä kuuluisi vaan istua alas tai suunnata vaikka Hannan luokse.

Hannalta poimin muutaman ajatuksen ihonhoidosta. Kokosin omin sanoin tänne muutaman:

Juo vettä paljon, varsinkin jos juot paljon kahvia tai muita nesteitä poistavia juomia. Nyrkkisääntönä pari lasia vettä yhtä kahvikupillista kohden. Sisäinen hyvinvointi heijastuu armottomasti myös ihon kuntoon. Esimerkiksi miliumeista voi päästä eroon syömällä Omega3:sia. Muista käydä ihonpuhdistuksessa säännöllisesti. Epäpuhtaudet venyttävät ihohuokosia ja huoksista tulee väistämättä ajanmyötä suuret, mikäli ihoa ei puhdisteta kunnolla.

Pese kasvot huolellisesti aamuin illoin, äläkä pelkää vesipesua. Pesun jälkeen ihon ei tulisi olla kiristävän tuntuinen, mikäli näin on käytät mahdollisesti vääriä aineita pesuun. Varo voimakkaita pesuaineita ihonpuhdistuksessa. Ihoöljyistä minulle suositeltiin Dr.Hauschkan kasvoöljyä. Se on epäpuhtaan ihon tehohoito, joka tosin voi alkaa pitkään käytettynä kuivattamaan ihoa, joten sitä voi käyttää parisen kuukautta. Katsotaan toipuuko ihoni paremmaksi näin. 

Pitäkää itsestänne huolta ja muistakaaa rauhoittua säännöllisin väliajoin. Nautinnollista lauantaipäivää ihanat!

/

Kommentit (2)
  1. Pakko takertua pikkukohtaan, mutta kahvi ei ole nesteitä poistava juoma. Aineenvaihduntaa nopeuttava kyllä. Mutta kahvi nesteyttää kyllä kroppaa samalla tavoin kuin vesi.

    http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/kahvi_nestehukka_tutkimus-14281

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *