Home sweet home

P6214297.jpg

P6214298.jpg

P6214305.jpgP6214301.jpgP6214304.jpg

P6214307.jpg

P6214315.jpg

P6214326.jpgP6214308.jpg

Hetki sitten me tulla täräytettiin kotiin, ehdin jo napsimaan muutamia kuvia sieltä täältä. Miniloman aikana pihalla oli tapahtunut vaikka mitä: tulppaanit ovat jo nuukahtaneet ja uudet kukat ovat kehissä. Alppiruusu on nyt täydessä iskussa, voisin istuttaa näitä kyseisiä ruusuja pihan täyteen. Saniaiset jaksavat ihastuttaa aina ja viiruhelpi on suosikkini edelleen. Nyt olen huolissani etanoista, kasviraukat ovat reikiä täynnä, enkä tiedä mitä niiden kanssa pitäisi tehdä; plus etanat ovat mielestäni tosi pelottavia. Nah.

Toivottavasti teillä on ollut ikimuistoinen juhannus ja kaikki on fine. Minulla on edessä runsaasti järkkäilyä, siivoilua ja pyykinpesua – ihanan arkista ja tuttua puuhaa tuon juhlahumun jälkeen. Onni on arjessa.

/sunday @ my place

 

Kommentit (9)
  1. Alppiruusut on ihania <3 Oletko käynyt koskaan tutustumassa MTT:n puutarhatutkimuslaitokseen Piikkiön Toivonlinnassa? Heillä on kesäisin avoimien ovien päiviä ja sieltä metsästä löytyy monen metrin korkeuteen kohoavat alppiruusut monen eri värisenä. Muutenkin puutarha siellä on mahtava ja suurin osa lajeista nimikyltillä varustettu. Sopii hyvin koko perheen retipaikaksi, eväät vain mukaan ja metsään ja puutarhaan tutustumaan! 🙂

  2. Voi miten kivoja ja tunnelmallisia kuvia! Huomioni kiinnittyi kauniiseen ihosi sävyyn ;). Vinkkaa pliis, onko sulla joku vakkari tuote ja ”pikkuapu” siihen :). Doven itseruskettava/vartalovoiteella tulee rajoja, ääks! Kiitos!!!

    1. Mulla saattaa olla jotain pohjaa etelänlomaltamme, mutta about kerran viikossa käytän Jurliquen kevyesti itseruskettavaa voidetta, siitä tykkään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *