Huikeet idikset

Coco Sweet Dreams

 

Olenkohan kertonut, että olen aika äkkipikainen ja todella päättäväinen. 

Vaikka tiedostan omat rajani ja sen, että olen aika heiveröinen, asuu minussa kuitenkin todella paljon sisäistä voimaa. Olen enemmän kuin kehoni, sanoisin. Innostun äärimmäisen helposti asioista, inspiroidun ihmisistä ja milloin mistäkin. Hommiin pitää ryhtyä heti, sillä muuten käy helposti niin, että tylsistyn, kiukustun ja turhaudun. Lapsenakin vanhempieni kodin järjestys muuttui tiuhaan, siirtelin isoja sohvia ja kaapistoja sinne tänne. Edelleen käyn siellä laittamassa paikkoja kondikseen.

Alkukesästä sain idean rakentaa pihallemme ison alueen liuskekivistä. Juuri sillä innostuksen hetkellä kukaan ei ollut kotona, joten aloin itse roudaamaan liuskekiviä paikasta A paikkaan B. Hikisen urakan jälkeen polvet olivat haavoilla ja mustelmilla, mutta minä sain kuin sainkin sen oman liuskekivialueen.

Pari viikkoa sitten päätin, että sohva saa lähteä. Turhauduin siihen, koska se on olohuoneeseemme liian iso ja tumma. Nyt on kaupat tehty ja sohva haettiin eilen illalla sitten pois. Minulla on rahat kourassa, eikä meille ole sohvaa, haha! En ehkä ajatellut asiaa tämän pidemmälle, mutta tämä onkin niin minua. Nyt on avaraa ja tilaa hengittää.

Mieheni usein tokaisee, että: "Et sitten mulle kertonut". "No e."

"Mä vaan meen ja teen."

 

Kommentit

minlilie (Ei varmistettu)

Ihana oli lukea sun teksti, kuulosti nimittäin niin kotoiselta ja samikselta :) Oon toisinaan just yhtä päättäväinen ja spontaani tekemisissäni! Viime talvena laitoin sohvani myyntiin ja se meni kaupaksi samantien, joten useita viikkoja sain sitten odotella uutta sohvaa ja kehitellä varasohvan tilalle :) Upeaa spontaania kesän jatkoa! ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehee, on kyllä vähän outoa olla ilman sohvaa, mut kivaa vaan tälläinen odotteluvaihe. En tosin ole tilannut uutta sohvaa, enkä päättänyt mikä se olisi... :)

eveliina24 (Ei varmistettu)

Olet kyllä tomera! Mutta vähän kyllä alleviivaavaa, ihan niin kuin pienet ihmiset eivät voisi olla aikaansaavia ja päättäväisiä...ei kai se katso kokoa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Tarkoitin tuolla pienuudella, että duunailen kaikenlaista raskasta, kuten siirtelen yksin huonekaluja tai teen kivihommia. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa ihanalta toiminnalta! Itsekkin olen spontaani käänteissäni ja totta, ei se kokoa katso. Se voima tulee sisältä.:)) -Jatta

Coco
Coco Sweet Dreams

Kyllä, sisäistä voimaa löytyy vaikka mihin. :)

idahhh (Ei varmistettu) http://idahhh.blogspot.fi/

Voi kuulostaa niin tutulta! Minäkin vaan meen ja teen, mutta miehet ne kyseenalaistaa aina liikaa niitä huippuidiksiä niin helpomalla pääsee kun tekee ite ;) kyllä se mies sitten välillä sanoo että oisit sä voinu oottaa et mä tuun kotia nii oltais laitettu yhessä haha!

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin totta, sama mullakin, et ei kantsi ees kysellä vaan ryhtyy heti hommiin. :)

R' (Ei varmistettu)

Aivan mahtavaa!! Ihanaa että jaoit tämän, sillä itse lukeudun myös innostuksen inspiroimiin ihmisiin ja ah, mikä vertaistuki - aina kun vastapuolen vastaanotto ei ole yhtä, sanoisinko innostunut saati inspirotunut ennemminkin päinvastoin. :))

majjo (Ei varmistettu)

Hih, ihan ku itsestäni oisin lukenut! :D Myöhemmin saattaa (joskus) kaduttaa, mutta onneksi tulee aina uusia parempia ideoita! :DD

fourteen5

Ihana sinä! Ihailen kyllä tuollaista tarmoa ja aikaansaantia. Musta on tullut liian harkitseva nykyään, vaikka ennen olin juuri tuollainen, että asiat piti saada tapahtumaan nytheti ja tein vaikka sitten iha ite :) Hyvä luonteenpiirre ja uusi, oikeampi sohva löytyy kyllä tilalle, olen siitä ihan varma :)

Kommentoi