Hullutpäivät sisustus

image.jpeg

image.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Stockmann

 

Hullarit lähestyvät ja kuvastot ovat varmaankin jo monen käsillä. Poimin tuttuun tapaan muutamia omia suosikkejani Stockmannin Hullujen Päivien koti-ja sisustuspuolelta ja lopusta löydätte vielä arvonnan.

Huomaan, että otan klassisten juttujen lisäksi huumaa värikkäistä jutuista, kuten Balmuirin lakanoista ja Missonin-pyyhkeistä. HAYn maton näkisin meidän mustassa kylpyhuoneessa, ihana väripilkku!

Everyday Design on suomalainen yritys ja heidän Porvoo pöytä löytyy Hullujen Päivien kuvastosta ja se ihastuttaa minua paljon.

Dualit-leivänpaahdin on klassikko ja sitä kelpaa pitää esillä keittiössämme. Artemiden Tolomeon näkisin sängyn vierustalla tai lukuvalona sohvan vierellä. Rosendahlin koira pääsisi tyttäreni huoneeseen.

Kuvastosta löytyvien tuotteiden lisäksi joka ilta kello kuusi Stockmannin verkkokauppaan tulee iltatärppejä: valikoituja tuotteita, jotka ovat myynnissä vain netissä. Kuvasto löytyy täältä.

*

Suosikkituotteiden lisäksi teille on luvassa kiva arvonta, jossa voitte voittaa 50 euron lahjakortin Stockmannille ja voittaja saa halutessaan käydä hakemassa haamumunkit mistä tahansa Stockmannin myymälästä lahjakortin lisäksi. 🙂 Kommentoi tätä postausta ja kerro mikä kollaasin tuotteista on sinun suosikkisi? Jätä kommentin yhteyteen toimiva sähköpostiosoite, jotta voittajaan saadaan yhteyttä. Aikaa osallistumiseen on 8.10 asti.

Lycka till!

Kommentit (216)
  1. Balmuirin lakanat ehdottomasti! 🙂

  2. HAYn matto <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *