Hylly hajuvesille, tee se itse!

Jos jokin asia painaa mieltä, niin neuvoisin puuhailemaan kaikenlaista. Päivätyöni on hyvinkin paikallaan olemista ja keskittymistä, kaiken tämän vastapainoksi pidän kodin pienistä rakennuspuuhista.

Kylpyhuoneeni pursuaa hajuvesistä ja päätinkin tehdä näille ihan kokonaan oman hyllyn kylpyhuoneeni välittömään läheisyyteen. Uuteen taloon sopii hienosti rouheat yksityiskohdat ja tämä hylly edustaa sitä hyvin. Pyöreä muoto ei vie tilaa mutta se on tarpeeksi iso hajuvesikokoemalleni.

Hommaan tarvittiin liimapuulevy, jota jäi yli makuuhuoneeni sängynpäätyä rakentaessa. Leikkasin sähyrillä levyn muotoonsa, hion reunat pyöreähköksi ja maalasin koko komeuden Vintron kalkkimaalilla, jota jäi yli tuosta aiemmasta projektistani. Sävy on mitä kaunein Paloma ja miten pidänkään kalkkimaalin liki samettisesta mattapinnasta – niin kaunis!

Kiinnitin levyn kaksilla kulmaraudoilla  seinään kiinni ja yläosaan laitoin vielä listan viimeistelemään hyllyn. Kannattaa muuten olla tarkkana kipsilevyseinän kanssa ja muistaa valita oikeanlaiset ruuvit ja kipsilevyankkurit tähän hommaan, nimittäin kokemusta on myös vääränlaisista ja se onkin toinen tarina se!

Makuuhuoneeni on nyt valmis ja voinkin keskittyä seuraavaan projektiini täysillä. Toivottavasti saitte tästä ideaa ja voitte toteuttaa vastaavan itsekin. Onnistutte varmasti, kuten minäkin!

Inspiroivaa uutta viikkoa! Minulle tuleekin pienet hoitokoirat ensiviikolla ja seuraa on taas ihanasti.

Remonttinainen Henna

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Tuohan on kiva idea tehdä hylly hajuvesille ylimääräisestä tarvikkeesta. Itsellä olisi muovilevyä jäänyt yli, josta voisin tehdä hyllyn. Pitää vain miettiä mihin sen hyllyn kivasti saisin. https://muovicenter.com/muovilevyt/

  2. Ihanan moderni, mutta silti näyttävä lopputulos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *