Hyviä hankintoja

Heippa ja hyvää joulun jälkeistä aikaa. Vuosi lähenee loppuaan ja ajattelin listata tähän mitä hyviä hankintoja olen tähän uuteen kotiin tehnyt. 

Ensimmäinen suurin ostokseni oli järjettömän painava Officina marmoripöytä Magis-merkiltä. Se on vankka ja tukeva – tiedän, että tämä pöytä kulkee matkassani mukana vuosikymmeniä. 

4D278C0B-3496-46CB-8695-CA651ACC7B46.jpg

Isäni asensi ruokapöydän ylle toisen hyvän ostoksen. Haaveilin Flosin Fuchsia valaisimesta jo ensimmäiseen kotiini vuonna 2007 ja nyt viimein löysin sen alunnuksesta. Tämäkin tulee varmasti seuraamaan seuraavaan kotiin. 

A6C94A55-FB43-4640-AE9A-CDA7B6E3E34C.jpg

Granitin marmoritarjottimet ovat edelleen lempparini keittiön tasolla. Niihin saa vaikka mausteet, saippuat, korut, kynttilät… mitä vaan. Granit on paikka josta löydän helposti kaikenlaista pientavaraa, kuten tyylikkäitä ruukkuja, kylpyhuone- ja keittiötavaraa.

09A27043-D9E9-49B8-916D-DA9221954EED.jpg

Aika valkoisella linjalla mennään, mutta juttu onkin siinä, että valkoisen yhdistää minun tapauksessani rauhallisiin ja maanläheisiin väreihin. Ripaus mustaa antaa särmää. Tilasin yläkertaan valkoisen sohvan Hakola -merkiltä. Tämä sohva ansaitsee vielä oman postauksensa, mutta klassinen malli ja vuodesohvaominaisuus vieraiden varalta tekee siitä minulle täydellisen. Jännittää jo nyt itse prosessi miten saan muutettua sohvan yläkerrasta seuraavaan kotiin jos ja kun sen aika on. Kodissani kun on muutama tiukka mutka.

img_9514.jpg

Sellainen aikaa kestävä sohvapöytä on vielä hakusessa. Minusta äärimäisen vaikea päätös. Se ei saisi olla liian trendikäs, eikä liian pieni. Ei matala, eikä korkea. Ei rimpulaa, eikä järkälettä. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Hyvät hankinnat kannattavat! Vaikka maksaisi siinä hetkessä paljon, tulee sijoitus hyvään huonekaluun loppukädessä paljon halvemmaksi, kun se kulkee parhaimmassa tapauksessa matkassa mukana koko eliniän. 

Kommentit (5)
  1. Hei, aivan upea tuo marmoripöytä! Minäkin olisin kiinnostunut tiedustelemaan paljonko pöydällä on hintaa ja saako sen tilattua kivijalkamyymälästä? Kivaa tulevaa kevättä sinulle! 🙂

  2. Hei, tiesitkö, että joulu jatkuu loppiaiseen saakka? Vaikka kaksi varsinaista juhlapäivää onkin loppumassa, on joulunaikaa vielä jäljellä. Et ole ainoa bloggaaja, joka puhuu joulunjälkeisestä ajasta, vaikka joulu on vielä meneillään. Eräs kollegasi tosin kirjoitteli joulun päättymisestä jo joulupäivänä eli silloin, kun koko juhla oli vasta alkamassa. Huhhuijaa. Mistähän tämä tietämättömyys kumpuaa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *