Idea

Coco Sweet Dreams

Ihana idis löytyi ruotsalaisesta Fine Decor -lehdestä. Peili ja siihen upotettu hana. Täytyy näyttää tätä meidän remonttimiehelle, onnistuisko tämä meidän kodissa.

Minulla on tänään hemmottelupäivä, kampaaja ja kaikkea. Viikon flunssan jälkeen tekee kyllä niin terää! Huomenna on tyttöjen päivä, sekin vielä! <3

Kiitos ja näkemiin!

(kuva Fine Decor)

Kommentit

maalis (Ei varmistettu)

Tosi nätti ja idiksenä mainio! Vaikka heti tuli mieleen, että onkohan peili sitten vesiroiskeista koko ajan ihan kaamean näköinen, kun peili tulee noin alas ja lähelle allasta?

Lokinpoikanen (Ei varmistettu)

Mä olen nähnyt tuollaisen ratkaisun kerran ja omistaja sanoi, että hankilin homma on se, että jos jotain hajuaa, pitää myös peili repiä irti päästäkseen putkiin käsiksi. Eri rikkoutumis tilanteessa aina isompi työ kuin perus lavuaariin kiinnitetytssä hanassa :) mutta kaunishan se on kyllä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Maalis, totta toinen puoli. Tuleepahan ehkä sitten enempi pestyä... ?

Lokinpoikanen, heh, mun idikset eivät taida koskaan olla niin käytännönläheisiä. Täytyy keskustella miehen ja remppaäijän kanssa onko tuossa mitään järjen hiventäkään. Niin kaunis. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hieno idea ja kaunis toteutus... miksipäs ei olisi toteutuskelpoinen mikäli hana on niin irti peilistä/seinästä, että ei roiski kaikkia vesiä peilille :)

Nautinnollista viikonloppua :)

VIIRU (Ei varmistettu)

Hieno!!! kyllä ottaisin vaikka pitäis siivota, lasinpesu neste kaapissa, senhän
pyyhkii viides minuutissa samalla kun pesee hampaat, aivan ihana!!!!
Voiskohan lasin kiinnittä jollain pidikkeillä et sen sain vain pois jos hana
hajoaa ja lasiin leikkais tota hanaa varten reijät, hanan kun ruuvais irti
niin sitten vois ottaa peilinkin irti.... hmmmm.....Kuinkahan tyyristä
sellanen olis tehdä ja pystyyköhän....osaiskohan jossain lasi liikkeessä??
ei se käytännöllisyys ole aina must joskus kauneus menee edelle : )

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi! Meillä on Volan hanat vastaavasti suoraan kylpyhuoneen peilissä kiinni. Remontti tehtiin noin 10 v. sitten, eikä hanojen kanssa ole ollut mitään ongelmaa. Ei vesi oikeastaan roiskuu peiliin, koska hanan pää on sen verran kaukana. En ole kuullutkaan että koko peili pitäisi irrottaa. Yleensähän vikaa tai tukkeumat tulee enemmän sinne viemäriputkeen, mutta hanaputkistoonkin pääsee kiinni allaskaapissa piilossa olevasta aukosta jos tarvis. Ei ole kyllä kertaakaan ollut. Tekisin edelleen uudestaan näin, koska ollut kaunis ja ajaton ratkaisu. Lasiliike josta peili tilattiin teki muistaakseni aukot ja peilin kiinnityksen. Toki heille piti speksata mitat ja oikea kohta. Putkimiehelle ei pitäisi olla isojuttu. Peilistä huolimatta tilanne on lähes sama kuin jos hanan kiinnitys seinään/laatoitukseen, jossa putket on piilotettu seinän sisään. Peilin kohdalta tila ei ole laatoitettu jotta peili reunoistaan uppoaa nätisti samaan tasoon laatan reunan kanssa. Toivottavasti kommenteista on iloa.

Olen ihan hulluna tuohon Fine Decor-lehteen! Sieltä löytyy kyllä ihania ideoita joka kerta :) Ja tuo hana, superkiva idea!

All Beautiful Things

Onpas ihana idea! :) pitää pistää korvantaakse, kunhan joskus se oma talo ostetaan <3

Kris (Ei varmistettu)

Jos ajatellaan että hana on joka tapauksessa kiinni seinässä niin, että putket on upotettu seinään, on peili varmasti käytännöllisempi ratkaisu rikkoutumistilanteessa kannalta kuin se, että seinä olisi hanan kohdalta laatoitettu. Ja kuten tossa ylempänä joku sanoikin, harvemmin ne viat sinne hanojen päähän putkistoa ilmaantuu... Ja käytännön toteutus olisi kuitenkin juuri niin kuin Viiru yllä sanoi, että hanan saa irti ja peilissä on sen kohdalla reikä - eihän systeemiä saisi muuten paikoilleenkaan. Harvemmin peiliä märkätilassa suoraan seinään liimataankaan, joten sen voisi kiinnikkeiden varasta sitten nostaa pois, jos putkiin jostain syystä kuitenkin pitäisi päästä käsiksi.

Tosi kaunis ratkaisu, ja vesi näyttää varmaan kivalta "tuplana" :)

Anne Malia (Ei varmistettu)

Tosi ihana tuo ratkaisu. Meillä oli yhdessä kodissa Volan hana tuollee seinästä, se oli aivan ihana. Sen takana ei tosin ollut peiliä. Mutta sitten meillä taas oli peili allaskaapistoon saakka tavallisen hanan takana yhdessä toisessa vanhassa kodissa, eikä sen roiskeentumisen kanssa ollut ongelmia, en minä roiskeita kestä kaakeleissakaan ja pyyhin kuitenkin joka päivä hanan taustankin :)

Muutenkin olen itse niin tarkka, että kun suljen hanan märillä käsillä, ravistan ensin kädet :)) tai pahempaa, suljen hanan kyynärpäällä...no se toinen meillä ei tee noin, että joskus on kuitenkin roiskeita hanassa. Ja tuo ei tarkoita etteikö meillä olisi sottua missään, joku neuroosi jossain kohtaa vaan.

Kommentoi