Idea

kuva_1.jpg

Ihana idis löytyi ruotsalaisesta Fine Decor -lehdestä. Peili ja siihen upotettu hana. Täytyy näyttää tätä meidän remonttimiehelle, onnistuisko tämä meidän kodissa.

Minulla on tänään hemmottelupäivä, kampaaja ja kaikkea. Viikon flunssan jälkeen tekee kyllä niin terää! Huomenna on tyttöjen päivä, sekin vielä! <3

Kiitos ja näkemiin!

(kuva Fine Decor)

Kommentit (10)
  1. Tosi ihana tuo ratkaisu. Meillä oli yhdessä kodissa Volan hana tuollee seinästä, se oli aivan ihana. Sen takana ei tosin ollut peiliä. Mutta sitten meillä taas oli peili allaskaapistoon saakka tavallisen hanan takana yhdessä toisessa vanhassa kodissa, eikä sen roiskeentumisen kanssa ollut ongelmia, en minä roiskeita kestä kaakeleissakaan ja pyyhin kuitenkin joka päivä hanan taustankin 🙂

    Muutenkin olen itse niin tarkka, että kun suljen hanan märillä käsillä, ravistan ensin kädet :)) tai pahempaa, suljen hanan kyynärpäällä…no se toinen meillä ei tee noin, että joskus on kuitenkin roiskeita hanassa. Ja tuo ei tarkoita etteikö meillä olisi sottua missään, joku neuroosi jossain kohtaa vaan.

  2. Jos ajatellaan että hana on joka tapauksessa kiinni seinässä niin, että putket on upotettu seinään, on peili varmasti käytännöllisempi ratkaisu rikkoutumistilanteessa kannalta kuin se, että seinä olisi hanan kohdalta laatoitettu. Ja kuten tossa ylempänä joku sanoikin, harvemmin ne viat sinne hanojen päähän putkistoa ilmaantuu… Ja käytännön toteutus olisi kuitenkin juuri niin kuin Viiru yllä sanoi, että hanan saa irti ja peilissä on sen kohdalla reikä – eihän systeemiä saisi muuten paikoilleenkaan. Harvemmin peiliä märkätilassa suoraan seinään liimataankaan, joten sen voisi kiinnikkeiden varasta sitten nostaa pois, jos putkiin jostain syystä kuitenkin pitäisi päästä käsiksi.

    Tosi kaunis ratkaisu, ja vesi näyttää varmaan kivalta ”tuplana” 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *