Pihalla tapahtuu

 

Tänään olen ollut niin onnellinen pienestä suihkulähteestä pihallani. Liki helteisenä iltapäivänä kaivoin vesialtaan maahan ja asensin ystäväni Annen varastosta saadun suihkulähteen paikkaansa. Veden ääni rauhoittaa minua suuresti ja tekee kesäilloista varmasti tunnelmallisia.

Kuten ehkä kuvista näkee, niin tämä pieni zen –alueeni on vielä hyvin keskeneräinen, mutta minusta on kiva laittaa tänne tälläisiä välivaihekuviakin. Näette missä mennään!

Kunhan yöt tästä lämpenevät, niin istutan altaan ympärille kotkansiipiä ja heinää kivien sekaan. Kauppareissulla puutarhuri huomasi kertoa, että ulkolämpötilan tulisi olla varmasti plussan puolella, jotta näitä jo lehdessä olevia kasveja uskaltaa maahan istuttaa. Pitää siis malttaa vielä tovi, mutta onpahan aikaa väsertää pohjatöiden kanssa. Vappukin on tässä pian juhlittavana.

Lämpimiä päiviä toivotellen,

Henna

koti sisustus piha-ja-puutarha
Kommentit (4)
  1. Mistäs tuo suihkulähde on?

    1. Vesiallas Bauhaus, itse suihkulähde on ystävältäni saatu.

  2. Voi kuinka ihanalta näyttää! Asumme Helsingin keskustassa kerrostalossa, ja myönnän että näillä ihanilla kevätilmoilla sitä välillä toivoo, että olisipa edes parveke… Mutta onneksi kaikki ihanat puistot ja kauniit merimaisemat kävelyreitteineen ovat lähellä 🙂

    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *