Idikset hakusessa

Coco Sweet Dreams

Olen viettänyt tänään koko päivän inspiraatiota hakemassa. Kylpyhuone tuottaa vieläkin harmaita hiuksia, marmorikuosi on ehkä jo haudattu. Ehkä haluankin jotain vieläkin minimalistisempaa. Nyt olen funtsinut melkoisen perinteistä 5 cm x 5 cm laattaa. Mattavalkoista. Sitä tulisi lattiaan ja seinään.

Ihastuin myös palavasti Duratin altaisiin, todella kauniita ja vieläpä ihan suomalaisia.

(kuva: Durat)

Tällä viikolla remonttikohteeseemme tulee jotain tosi kivaa. En kerro vielä, jännittää niin vietävästi! Näette tällä viikolla yhden iiison muutoksen. Tai näin ainakin toivon.

Sormet ristissä toivotan teille kaunista viikkoa!

Muistakaa seurata myös blogini facebook-sivuja, päivitän sinne kuulumisia!

Kommentit

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Minä en vieläkään ole selvinnyt yli marmorimosaiikista, josta oli jossain ruotsalaisessa blogissa uskomattoman ihana kuva (en löytänyt sitä kuvaa nyt mistään!). Toisaalta tuo pieni valkoinen olisi kyllä hyvin ajaton valinta. Tykkäsin myös kovasti edellisen kylpyhuoneenne sormipaneelikatosta! Ja laatoista myös, mutta ehkä valitsisin nyt jotain vaaleampaa. Jotenkin tuo marmori tuntuu nyt ajankohtaiselta, sitähän voi tietysti laittaa jonkin pienemmänkin pinnan kuten kylpyammeen reunan tms.

Coco
Coco Sweet Dreams

Oih, jos joku ihanuus löytää kuvan tuosta Sini mainitsemasta kuvasta niin tänne vaan. Tähän kommenttiboksiin pystyy lisäämään myös kuvan. Muitakin ihania kylppärikuvia saa laittaa! :)

Sini - Nautiskellen (Ei varmistettu)

Löytyihän se kuva vihdoin, ei kylläkään alkuperäisestä lähteestä, jossa oli useampi kuva samasta tilasta. Tykkään tosi paljon tuosta sävystä ja pinnan elävyydestä! Sopisi aika kivasti yksiin tuon Duratin kanssa! 

Sini - Nautiskellen (Ei varmistettu)

marmorimosaiikki.jpgmarmorimosaiikki2.jpg

 

Ja uusi yritys PC:llä, iPad ei näköjään ollut yhteistyöhaluinen. Toivottavasti kuvat nyt näkyvät! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Suuri kiitos Sini vaivannäöstä! Olet todella kultainen. Toi näyttää niin ihanalta, just sellaiselta mitä olen ajatellutkin! 

RouvaSisustusarkkitehti (Ei varmistettu)

Hei!

Olen seuraillut laatta postauksiasi ja tuli vain mieleeni, että olethan tietoinen marmorityyppisistä kuivapuriste laatoista. Ovat kauttaaltaan aidon tuntuista materiaalia eli eivät mitään rasteri kuvionti jäljitelmiä ja joissakin voi olla myös aitoa marmoria seassa. Hoidettavuudeltaan ovat ihan eri luokkaa kuin marmori ja niistä on useita koko vaihtoehtoja. Useat vaihtoehdot ovat vain tilaustavaraa, mutta toimitus onnistuu kyllä jos kiirus ei ole kova. Mallipalojen toimitus onnistuu myös varmasti koti ovelle. Jos asia kiinnostaa niin voin antaa yhteyshenkilön tiedot sinulle vaikka sähköpostitse.

Ihania viikonjatkoja!

anjuska (Ei varmistettu)

mulla on 10x10 valkoista laattaa seinät ja lattia, ollut jo vuosikausia, enkä ole edelleenkään yhtään kyllästynyt. Aina kun astun kylppäriin, ajattelen, että vitsit, ihana tila!!!

Kommentoi