Idikset hakusessa

Olen viettänyt tänään koko päivän inspiraatiota hakemassa. Kylpyhuone tuottaa vieläkin harmaita hiuksia, marmorikuosi on ehkä jo haudattu. Ehkä haluankin jotain vieläkin minimalistisempaa. Nyt olen funtsinut melkoisen perinteistä 5 cm x 5 cm laattaa. Mattavalkoista. Sitä tulisi lattiaan ja seinään.

Ihastuin myös palavasti Duratin altaisiin, todella kauniita ja vieläpä ihan suomalaisia.

durat.jpg

(kuva: Durat)

Tällä viikolla remonttikohteeseemme tulee jotain tosi kivaa. En kerro vielä, jännittää niin vietävästi! Näette tällä viikolla yhden iiison muutoksen. Tai näin ainakin toivon.

Sormet ristissä toivotan teille kaunista viikkoa!

Muistakaa seurata myös blogini facebook-sivuja, päivitän sinne kuulumisia!

Kommentit (7)
  1. mulla on 10×10 valkoista laattaa seinät ja lattia, ollut jo vuosikausia, enkä ole edelleenkään yhtään kyllästynyt. Aina kun astun kylppäriin, ajattelen, että vitsit, ihana tila!!!

  2. RouvaSisustusarkkitehti
    14.11.2012, 09:32

    Hei!

    Olen seuraillut laatta postauksiasi ja tuli vain mieleeni, että olethan tietoinen marmorityyppisistä kuivapuriste laatoista. Ovat kauttaaltaan aidon tuntuista materiaalia eli eivät mitään rasteri kuvionti jäljitelmiä ja joissakin voi olla myös aitoa marmoria seassa. Hoidettavuudeltaan ovat ihan eri luokkaa kuin marmori ja niistä on useita koko vaihtoehtoja. Useat vaihtoehdot ovat vain tilaustavaraa, mutta toimitus onnistuu kyllä jos kiirus ei ole kova. Mallipalojen toimitus onnistuu myös varmasti koti ovelle. Jos asia kiinnostaa niin voin antaa yhteyshenkilön tiedot sinulle vaikka sähköpostitse.

    Ihania viikonjatkoja!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *