Ihana Kubus Bowl

Coco Sweet Dreams

Yhteistyö

Perheyritys by Lassen lahjoitti minulle Mogens Lassenin suunnitteleman Kubus Bowl -kulhon. Olen ihaillut näitä kulhoja ja kynttilänjalkoja jo pitkään, viimeksi Asplund kaupassa Tukholmassa. Todella kaunista muotoilua, vaikutteita on saatu Bauhaus -tyylistä, jota itsekin ihailen.

Huomasitteko minun kynttilänjalan? Se on kuulkaas iso mutteri joka toimii loistavana kynttilänjalkana. So cool! Muttereita ostettiin kuin irtokarkkeja, valittiin laatikosta sopivia ja mentiin punnitsemaan. Uus juttu taas opittu.

Kolmas tosi cool juttu on pehmoiset viikunat.

Tässä nämä pääsiäisen pyhät sitten olivatkin, oli ihanaa lomailla. Säät oli mitä mahtavimmat, saatiin paljon aikaan pihalla. Minä särmäsin puita ja pensaita, kolasin lunta pihalta, jotta kevätaurinko sulattaisi lumet nopeammin. Nurmikkoa näkyy jo paikka paikoin.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

Sanna/Inspired by love (Ei varmistettu) http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

Voi että! Ihana. Ja juuri tuossa harmaan sävyssä. Noita näin viime syksynä köpiksessä, mutta vain mustia ja valkoisia. Taitaa ollakin seuraava Kubus-hankintani. :) Täältä löytyy se valkoinen kynttelikkö ja on niin kaunis <3

-heinie- (Ei varmistettu) http://heinieblogi.blogspot.fi/

Oi, tuo on niin kaunis! Taidankin ostaa tuon harmaana, olen miettinyt kynttelikköä, mustana vai valkoisena? mut tuon taidankin kotiuttaa ekana :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko teillä kaksi uunia?

Anne Malia (Ei varmistettu)

Voi minäkin olen ihan ihastunut, sekä tuohon Kubus-kulhoon (jonka myös sain) ja myös viikunoihin. Jos ei saa kunnon tuoreita viikunoita, ostan pussissa olevia, niitä on vaan pakko saada salaattiin. Mä korvaan niillä tomaatin talvisaikaan. Namskis.

Upealta näyttää teidän keittiö :)

Anne Malia (Ei varmistettu)

Niin ja pitäisi nähdä tosiaan, on taas tovi vierähtänyt. Haluan kuulla kaikki uudesta kodista :)

VIIRU (Ei varmistettu)

Hieno kulho : ) nuo mutterit kynttilän jalkana kiva idea mut ei kovin paloturavalliset, varsinkin kun jos vahingossa tönäisee pöytää voi kaatua helposti ja steariini valuu helposti pöydälle, en uskaltais laittaa vaik hienolta näyttääkin. Milloin saadaan kunnon kuvia kodista keittiöstä ja olohuoneesta, takakahuonetta vähän on nähtykkin. Kiinnoistais niin
kovasti : ) että miten ratkaisit sen olohuoneen sisutuksen ja miltä siellä näyttää, täällä olis yksi todella utelias! :)

AnnaFanni (Ei varmistettu)

Kuolen tylsyyteen, kun luen näitä juttuja... ZZZzzzzz

Coco
Coco Sweet Dreams

Sanna/Inspired by love, mä kans ihastuin juuri tuohon harmaan sävyyn. <3 Toinen uutuus väri oli söpö mintunväri. Se kynttelikkö on mun unelmissa... niin ihana.

-heinie-  kiva kuulla. Toi on niin kaunista muotoilua. <3 <3

Vierailija, hehe, joo mulla ja mun miehelle omansa. ;) Ei vaan, toi toinen on mikro.

Anne, viikunat on niin ihania. Just mozzarellasalaatin kaverina - muistelin et säkin teit semmoista?  Tomaatit on muuten ihan surkeita tähän aikaan, huomasin just pääsiäisenä - näytti hyviltä mut oli ihan kovia ja mauttomia. Täytyy järkätä treffit, ehkä nähään viim. siellä kirppisellä (u know?), jos pääset?

VIIRU, Täytyy tosiaan pitää noi tukevalla paikalla, mutterit kyllä painaa aika paljon. Steariinia ei ole valunut, riippuu niin kynttilöistä varmaan? Olohuone on ihan vaiheessa, siellä on nyt meidän vanhat kalusteet, jotka on mun mielestä ihan liian kookkaat tuohon tilaan... pikkuhiljaa etenee nämä sisustushommat täällä. En kyl millään malta odottaa!

AnnaFanni, no sepä ikävää. Onko sinulla joitain kehitysideoita? :)

Anne Malia (Ei varmistettu)

Me tilattiin Kubuksia tänään töihin :) ei maltettu odottaa syksyyn, heh.

Joo oon tulossa sinne kirppikselle!! Olis kyl kiva nähdä jo ennen sitäki.

Linnea (Ei varmistettu)

Lastenhuoneista kuvia kans! :)

Valentine's Afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafternoon.com/

Ihana Kubus Bowl todellakin! Mäkin olen sitä ihaillut, mutta hintalappu on vähentänyt ostohaluja. :) Teidän keittiö näyttää ihanalta: valkoista ja mustaa, kaunista. Onko noi mutterit kynttilänjalkoina kovin kiikkeriä eli kaatuvatko helposti?

Dagný Björg from FEELINSPIREDBLOG.COM (Ei varmistettu) http://www.feelinspiredblog.com

Beautiful photos! The Kubus candle holder and bowl have been on my wishlist for a long time now!

Kommentoi