Ihana Kubus Bowl

Yhteistyö

p1018620.jpg

p1018637.jpg

p1018640.jpg

Perheyritys by Lassen lahjoitti minulle Mogens Lassenin suunnitteleman Kubus Bowl -kulhon. Olen ihaillut näitä kulhoja ja kynttilänjalkoja jo pitkään, viimeksi Asplund kaupassa Tukholmassa. Todella kaunista muotoilua, vaikutteita on saatu Bauhaus -tyylistä, jota itsekin ihailen.

Huomasitteko minun kynttilänjalan? Se on kuulkaas iso mutteri joka toimii loistavana kynttilänjalkana. So cool! Muttereita ostettiin kuin irtokarkkeja, valittiin laatikosta sopivia ja mentiin punnitsemaan. Uus juttu taas opittu.

Kolmas tosi cool juttu on pehmoiset viikunat.

Tässä nämä pääsiäisen pyhät sitten olivatkin, oli ihanaa lomailla. Säät oli mitä mahtavimmat, saatiin paljon aikaan pihalla. Minä särmäsin puita ja pensaita, kolasin lunta pihalta, jotta kevätaurinko sulattaisi lumet nopeammin. Nurmikkoa näkyy jo paikka paikoin.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Kommentit (12)
  1. Dagný Björg from FEELINSPIREDBLOG.COM
    7.4.2013, 09:47

    Beautiful photos! The Kubus candle holder and bowl have been on my wishlist for a long time now!

  2. Valentine's Afternoon
    3.4.2013, 11:52

    Ihana Kubus Bowl todellakin! Mäkin olen sitä ihaillut, mutta hintalappu on vähentänyt ostohaluja. 🙂 Teidän keittiö näyttää ihanalta: valkoista ja mustaa, kaunista. Onko noi mutterit kynttilänjalkoina kovin kiikkeriä eli kaatuvatko helposti?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *