Ihana yöpöytä ja mistä se löytyikään?!

9BE01F8A-CD56-4CFB-84A6-999F405CFE3F.jpeg

84583E5D-BDFC-458C-8E46-0C2544760C0D.jpegFB19183E-0E36-4621-B858-8E07E26823AE.jpeg

Pienen tauon jälkeen olen taas linjoilla. Joulunpyhät olivat meidän perheelle vähän raskaat sillä saimme surullisia uutisia joulupäivänä äitini pikkuveljestä. Alkuhämmennyksen ja shokin jälkeen on palattava arkeen vaikka suru on suuri.

Olen saanut makuuhuoneeni sellaiseen tilaan, että se on nyt mieluinen. Toki kodissani vaihtuu säännöllisesti järjestys, mutta tuntuu, että olen löytänyt sen oman tyylini tänne. Se on kovin lähellä japanilaista estetiikkaa, wabi-sabi filosofiaa. Sellainen pienesti keskeneräinen ja yksinkertainen tyyli on eniten minua.

Pyrin löytämään tänne mahdollisimman paljon kestäviä luonnonmateriaaleja tekstiileista ja huonekaluista alkaen. Sävyt ovat luonnosta ja harmoniassa keskenään.

Viimeksi kävin rautakaupassa aikeissa ostaa ovilistoja kotiini, kunnes törmäsin kirjaimellisesti tähän kauniiseen puupölkkyyn. Katsokaan kun jouduin luopumaan siitä aiemmasta pölkystäni, sillä se oli vain lainassa minulla isosiskoltani. Makuuhuoneessa oli siis yöpöydän mentävä aukko ja se on nyt täytetty.

Eli jos etsitte samantyylistä puupölkkyä, niin Bauhausista löytyy 69 euron hintaan. Puupölkky sisustuksessa ei niinkään ole mikään uusi idea mutta suhteellisen edullisia on ollut vaikea löytää. Mietin myös hetken, että alkaisin itse tekemään moista mutta siitä nyt ei olisi tullut yhtään mitään jos ihan loppuun saakka mietitään.

Loppuun vielä kuva hullunkurisesta asustani, joskus vähän hassut yhdistelmät kiinnostavat.

E7B625D1-071A-44D4-858D-80D1D2E98A7F.jpeg

Mukavaa loppuvuotta, pitäkää toisistanne hyvää huolta!
 
*Matto osa Roots Living stailausyhteistyötä

Kommentit (5)
  1. Voih, otan osaa suruunne. Ikäviä uutisia 🙁

    Kiitti kivasta blogista. Sitä on piristävä lukea. Kuvia katsellessa mielikin rauhottuu. Ovat niin seesteisen kauniita.

  2. Hei noista matoista vielä; tuntuuko ne pehmeiltä jalan alla, paljan jaloin kävellessä?

    1. Heippa! Ne on tehty luonnonmateriaaleista ni on silleen semikarheita, mut ei mitenkään pahasti. Varsinkin tuo sängyn alla oleva matto on kevyt ja pehmee.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *