Ihania gaalasta

Valitsin muutaman ammattikuvan viime viikkoisista Aussie Blog Awards – juhlista. Olivat tosi onnistuneet ja suuri kiitos Aussielle, Trendille/Lilylle järkkäilyistä. Meitä oli ihan suunnaton määrä, onneksi ehdin jutskailemaan aika monen ihanuuden kanssa…

em3fvircnrmsile5xaf1r7yghccfzyinjjx3njpm9os.jpg

Kaunis Maria.

mro7jkys4l67dv-gaxrgwmn4p7ehkrpga6_h5t-gpsu-tile.jpg

Minun täytyy sanoa omasta ”gaala-asusta” sen verran että ostin kokonaisuuden sovittamatta ja ajattelin että pienin koko on mulle se passeli. Noh, mentiin vähän ”housut tippuu ja hevonen jättää” -meiningillä. Olen vähän sellainen, että jos elämässä menee lujaa, unohdan syödä. Not good, eli nyt pottua kehiin.

Kenkäkaksoseni Annaliina onnistui yhdistämään samat valkoiset Zaran kengät tosi kivasti! Rakastan rentoja asuja ja punaista.

mnvt_cdozk_rswdppz3oxt89rkqaayx2h-far0qyk8s-tile.jpg

Olisi ihanaa omistaa glitterimekko tai tuo pehmoinen hame. Ihan täydelliset asut. <3

img_5727.jpg

Behind the scenes, kuva Mikko

Nyt voita leivän päälle, teetä mukiin ja nenu kiinni ikkunaan. Odotan yhtä super kivaa kaappia eteiseen. Se tulee meille iltakuljetuksella. <3

Näette sitten, seuratkaa Instagramia!

Kommentit (4)
  1. Mikko, kiitos paljon kuvasta! 🙂

    Mona, jooh, täytyy muista syödä paremmin. Kiitos kaunis. Onneksi keksittiin kaikkia virityksiä ja se suurempi paita. 🙂 Säkin näytit hyvällä, as always.

    Stylisti, housujen kuului olla nilkkaan, ankle-length -pituus on nyt aika trendikäs juttu. Housut vain olivat vyötäröstä ihan liian isot.

     

  2. Muuten hyvä, mutta housut ovat liian lyhyet ja takki vähän roikkuu….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *