Iholla

IMG_8765.JPG

IMG_8767.JPG

Olen ennenkin höpissyt siitä kuinka tärkeää on pukeutua kivasti itsensä tähden. Meitä on toki moneen junaan, mutta itse tulen niin paljon paremmalle päälle, kun olen harjannut hiukset, ehostanut vähän kasvoja ja laittanut nätit vaatteet päälle. 

Kaikki lähtee jo siitä mitä on kaiken alla, kaverit tuntevatkin minut hyvin alusasujen hamstraajana. Kuten Maï Soreau tässä Lily Editin kylppärikaappi-haastiksessa totesikin tomerasti Suomessa on vain sporttisia alkkareita tai sitten liian vulgaareja pitsihepeneitä.”  On kauniita alusvaatteita toisinaan melko haasteellista löytää.

Itse löydän mieluisimmat tällä hetkellä Lindexistä. Jos olisin oikein varakas, tilaisin kaiken Agent Provocateurilta tai Stella Mc Cartneylta. Minulta ei taida löytyä erityisesti arkialusvaatteita, miksi pitäisi? Käyn myös säännöllisesti läpi kokoelmani ja heitän heti rikkinäiset pois. Tiedän, ettei kukaan tiedä mitä kaikkien vaatekerroksieni alta löytyy, mutta kaiken A ja O onkin se että sinä itse tiedät. Sama pätee kotivaatteisiin, kauniissa sellaisissa on vaan mukavampi oleskella.

Oletteko yhtään samoilla linjoilla? Entä mistä teidän mielestä löytyy kauneimmat alusvaatteet?

Kommentit (11)
  1. Kaunis kuva! Kaikkein vaikeinta on löytää mukavia, mutta kauniita alusvaatteita. Epämukavia ja hiertäviä rintsikoita en voi sietää, hrrr! Alusvaatesuosikkini löytyvät tällä hetkellä Marks & Spenceriltä, jolla on huikea valikoima malleja, kokoja ja eri materiaaleja. Silkkiset hepeneet M&S:n Rosie for Autograph -sarjasta ovat suosikkejani 🙂

  2. Lindexin alusvaatteita minäkin suosin.
    Sukkahousut ostan aina Wolfordilta. Aiemmin ostin myös Falken, mutta nyttemmin vain Wolfordia. Ovat hintansa väärti.

    1. Joo, sama täällä, tosin olen huomannut viime aikoina, että saan jopa Wolfordit helposti rikki. 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *