Ikihaaveita

Coco Sweet Dreams

Olen tuolityttöjä. Harmittaa vähän ettei ennätetty tuonne Gamla Lampor liikkeeseen kun lomailimme Tukholmassa. Gamla Lampor on siis designtuotteiden kirpputori ja tuossa pöydän päällä oli tuo iki-ihana Hans J.Wegnerin Y-tuoli. Tuoli on ainakin uutena tosi arvokas noin kuusisataa euroa, ehkä ylikin.

Tuoli on ollut pitkään mielessäni, se on todella todella kaunis. Ikihaaveeni.

Toinen ihanuus ja ikihaaveni on Kartellin Mastersit, joista tietääkseni aika moni ystävänikin haaveilee. Neljä kipaletta meille kiitos. Olen koeistunut tuoleja jo monet kerrat ja täytyy sanoa että tuoleissa on todella hyvä istua!

Keittiöremppa. Tai remontointi ylipäätänsä on taas mielessä. Me ollaan asuttu 5-vuotta tässä nykyisessä asunnossa ja olisi jo kova tarve päästä ideoimaan uutta sisustusta ja remonttia. Tulisiko keittiöstä valkoinen, olisiko siellä valkoista marmoria kuten kuvan keittiössä?

Mutta ollaan tässä ja nyt. Olen horoskoopiltani kala ja meille on tyypillistä vähän haaveilla ja haahuilla. Leijua pilvissä ja vähän omissa maailmoissa.

Haaveilu on kuitenkin super kivaa. Mistä te haaveilette nyt?

Kommentit

Siljanen (Ei varmistettu)

Haaveilen omasta kodista, omasta pihasta, kukkapenkeistä ja kasvimaasta. Ruohonleikkuusta, oman omenapuun antimista. Kukkivat Pionit ja tuoksuvat yrtit. Nuuh!

Anne Malia (Ei varmistettu)

Ihania haaveita!

Vitsit harmitti kun oli niin kiire kun kävit Koodissa, kun tulin alas olit jo ennättänyt lähteä. Olisin halunnut nähdä pikkuisen prinsessan. Tule pian uudelle visiitille!

soleggiata

Haaveilen mm. lattiaremontista, joka onkin kyllä tulossa kevään aikana. Mutta kun en jaksaisi odottaa enää yhtään! =D

Ikihaaveena on myös Eamesin Plastic Side Chair -tuolit keittiön ruokapöydän ympärille. Ne ovat nyt näköjään Stockan kantis -alessa, mutta vieläkin liian kalliit minulle...

Nunnun (Ei varmistettu)

Enpä ole tullut ajatelleeksinikaan tuota horoskooppimerkin ja haaveilun yhteyttä. Kala minäkin. Välillä haaveilu keskeyttää niin kirjan lukemisen, jumpan, leffan ja välillä jopa työnteonkin (nounou!), mutta sitä on niin ihana harrastaa sisustus/muotilehtiä lukiessa, lenkkeillessä, kahvikupposen kanssa sohvalla tai ennen nukkumaan menoa. Välillä naamallani on kuulemma varsin typerä virne kun tapitan en minnekkään ja hymistelen mielessäni jollekin sisustushaaveille, khih.

VierailijaK (Ei varmistettu)

Siitä että tämä henkinen kipu helpottaisi. Tuntuisi taas valoisalta, hyvältä. Vaikkei menetys ollut lähimpäni, se oli karu enkä löydä mitään mikä lievittää tuskaa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Siljanen, ooh! Minä myös. Tai siitä mökistä ja puutarhasta.

Mape, side chairitkin ovat tosi kauniit, olisi hyvä sijoitus! Kevät tuntuu olevan aina sellaista uudistumisen aikaa tai sen kaipuuta.

Nunnun, no en oikeesti usko horoskooppeihin, en edes lue niitä. Muistin vain että olen jostain lukenut mikä on tyypillistä kaloille ja tunnistin kyllä itseni. Mä saatan haaveilla tai olla omissa ajatuksissani jopa silloin jos joku juttelee mulle... se on aika ärsyttävää.

K, suru vie aikansa... en osaa sanoa. On tartuttava elämän ihan pieniin ilohin ja ystäviin. Lämmintä kevättä sinulle. <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Anne Malia, no me tullaan vaiks ens viikolla taas. :))

ZaZa (Ei varmistettu)

Minä haaveilen vauvasta. Se ei ole mahdollinen haave tässä elämäntilanteessa, mikä tekee tästä haaveilusta osittain kipeääkin. Nämä haaveet eivät jätä rauhaan ja huomaan joskus jopa eksyväni vauvaosastoille. On ihana katsella vauvanvaatteita ja miettiä minkä itse ostaisi. Pienten vauvojen kulkiessa ohi se tuntuu samaan aikaan sekä ihanalta että kipeältä. Tällaisesta haaveilusta minulle ei ole aikaisempaa kokemusta. Yritän puskea nämä haaveet syvemmälle, mutta nämä ajatukset ja tunteet pulpahtavat aina esiin uudelleen ja uudelleen.

sinp (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä haaveilen omasta kodista! Tarkoitus olisi vielä tämän vuoden puolella ostaa oma asunto vuokra-asunnon sijaan. Olisi ihana päästä jo remontoimaan ja sisustamaan, kunhan se oikea asunto löytyy :)

Eve (Ei varmistettu)

Materiaalipuolella haaveilen Eamesin kiikkutuolista sekä vaatimattomasti koko talon kattavasta remontista. Meillä on vanha talo, johon on piakkoin uusittava käyttövesiputket ja sitä myöstä wc:t, kylppäri ja keittiö. Haaveilen myös lottovoitosta, joka mahdollistaisi tämän täydellisen remontin.

Syvemmällä tasolla haaveilen mieleni tasapainosta sekä lapsuuden traumoista ja katkeruuden tunteista poispääsyä. Jokapäiväinen onni ja hyvä olo itsellä ja läheisillä olisi täydellistä.

Rakastan blogisi kauneutta ja levollisuutta. Täällä on rauha.
Auringon paistetta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Y-tuoli on kyllä lähempänä 900 euroa kipale, aika lailla puusta/maalauksesta riippumatta.

Nelli (Ei varmistettu)

Haaveet ovat ihania &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Eve, mä myös siitä lottovoitosta! ;) kiitos kauniista sanoista, olkoon onni osanasi!

Nelli, niin on! :)

Vierailija, onko se niinkin paljon... mä vaan tsekkasin googlesta ja täältä löysin yhden hinnan. http://www.room21.fi/fi/artiklar/ch24-tuoli-y-tuoli.html

AnnaS / http://haivahdyspurppuraa.blogspot.com (Ei varmistettu)

Haaveilu on mukavaa ja varsinkin se hetki kun haaveet toteutuvat.
Ykköshaaveenani on makuhuoneen remontin valmistuminen; nyt se on ihan aloitus- ja suunnitteluvaiheessa.
Haaveilen myös kesästä, lämmöstä ja pioneista; niitä ei voi koskaan olla liikaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos niitä käy katsomassa aerossa, niin hinnat pyörii siinä 900 e pinnassa, 800 jotain... Oletko varma että nuo tuolla nettisivuilla ovat aitoja? Ei mainita tehdasta missään, jonka pitäisi olla Fritz Hansen

joy de luxe (Ei varmistettu)

No tuolithan mullakin on tällä hetkellä haaveena, kun keittiön pöydän ääreen tarvittaisiin uudet tuolit! Ja oi, tuo Y-tuoli on minunkin ikuinen haaveeni, mutta nyt olen saanut päähäni toisenkin himotuksen kohteen, Thonetin 209-tuoli! IHANA! Kurkkaappa blogistani: http://deluxejoy.blogspot.com/. Siinä on paljon samaa keveyttä ja muotokieltä kuin tuossa Y-tuolissakin.

Anne Malia (Ei varmistettu)

Niin Y-tuoleja ei valmista Friz Hansen vaan Carl Hansen &amp; son :)

Mulla on töissä noiden tuolien hinnasto vuodelta 2008 eli vähän vanha, mutta antaa osviittaa. Pyökki suopakäsiteltynä maksoi sen mukaan 547 euroa ja tammi 628 euroa. Öljytyt/maalatut, kirsikka tai pähkinä ovat sitten vielä kalliimpia. Esim pähkinärunoinen 943 euroa. Joten eri materiaalit vaikuttavat aika paljon tuolin hintaan. Huomaa, että tosiaan nuo hinnat ovat monen vuoden takaa valmistajan ovh-hinnastosta.

Niin Coco, tulkaa ihmeessä :) mulla on taas ens viikolla ke vapaa.

Rouva M (Ei varmistettu)

Nyt haaveilen ensisijaisesti siitä, että saisin vauvani jo pian syliin.. onneksi tuo haave toteutuu jo ihan pian!
Lisäksi haaveilen kovasti kivestä rakennetusta, isoikkunaisesta ja avarasta omakotitalosta,tuokin haave on todennäköisesti toteutumassa aika lähitulevaisuudessa. Oon aika onnekas. :)

Kaunista perjantaipäivää, eikös olekin upea auringonpaiste!

Vierailija (Ei varmistettu)

En suosittele suurempia ja kalliita remontteja suunniteltavaksi raskausaikana, tai vielä raskauden aiheuttamien hormonimuutosten aikana... Valinnat ja mieltymykset voivat olla hyvin erilaisia kuin normaalitilassa. Been there done that. ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija  11.2.2012 08:18, hehee, niin totta! :)

Maria30 (Ei varmistettu)

Myös täällä haaveissa Kartellin Mastersit, meillekin neljä kappaletta kiitos! Olen jäänyt miettimään vain tuota väriä (kun en osaa päättää). Valkoinen kun tuntuu aralta, materiaali on hieman karheaa muovia, joten mitenköhän tuosta lasten tahratassunjäljet lähtevät/pinttyyköhän ajan myötä inhottavan kellertävänharmajaksi. Oletko hypistellyt livenä mustaa ja valkoista?

sade

Hanns J. Wegnerin Y-tuoli <3 Klassikko!

Minulla puunvärisenä, kiitos.

..tumman tai vaalean. ;)

 

 

 

Löysin nettiä selatessani verkkokaupan, jossa ko. tuoli oli alenettu hintaan 209 euroa. Liekö sitten kopio, mutta luulisin, ettei näin tunnettua tuolia voi myydä kopiona. Värejäkin oli tarjolla useita, samoin narupunoksesta. Käypä kurkkaamassa http://www.infurn.com/fi/hans-j-wegner-ch24-y-tuoli . Tekisi tosiaan mieli ostaa 60-luvun talon eteiseen!

Kommentoi