Ikihaaveita

pa080488.jpg

Olen tuolityttöjä. Harmittaa vähän ettei ennätetty tuonne Gamla Lampor liikkeeseen kun lomailimme Tukholmassa. Gamla Lampor on siis designtuotteiden kirpputori ja tuossa pöydän päällä oli tuo iki-ihana Hans J.Wegnerin Y-tuoli. Tuoli on ainakin uutena tosi arvokas noin kuusisataa euroa, ehkä ylikin.

Tuoli on ollut pitkään mielessäni, se on todella todella kaunis. Ikihaaveeni.

pa080438.jpg

Toinen ihanuus ja ikihaaveni on Kartellin Mastersit, joista tietääkseni aika moni ystävänikin haaveilee. Neljä kipaletta meille kiitos. Olen koeistunut tuoleja jo monet kerrat ja täytyy sanoa että tuoleissa on todella hyvä istua!

pa080561.jpg

pa080452.jpg

Keittiöremppa. Tai remontointi ylipäätänsä on taas mielessä. Me ollaan asuttu 5-vuotta tässä nykyisessä asunnossa ja olisi jo kova tarve päästä ideoimaan uutta sisustusta ja remonttia. Tulisiko keittiöstä valkoinen, olisiko siellä valkoista marmoria kuten kuvan keittiössä?

Mutta ollaan tässä ja nyt. Olen horoskoopiltani kala ja meille on tyypillistä vähän haaveilla ja haahuilla. Leijua pilvissä ja vähän omissa maailmoissa.

Haaveilu on kuitenkin super kivaa. Mistä te haaveilette nyt?

Kommentit (23)
 1. Mamin merkinnät
  4.4.2014, 17:04

  Löysin nettiä selatessani verkkokaupan, jossa ko. tuoli oli alenettu hintaan 209 euroa. Liekö sitten kopio, mutta luulisin, ettei näin tunnettua tuolia voi myydä kopiona. Värejäkin oli tarjolla useita, samoin narupunoksesta. Käypä kurkkaamassa http://www.infurn.com/fi/hans-j-wegner-ch24-y-tuoli . Tekisi tosiaan mieli ostaa 60-luvun talon eteiseen!

 2. Hanns J. Wegnerin Y-tuoli <3 Klassikko!

  Minulla puunvärisenä, kiitos.

  ..tumman tai vaalean. 😉

   

   

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *