Ikkunat lattiasta kattoon

Coco Sweet Dreams

Hahmottelin kuvankäsittelyohjelmalla meidän olohuoneen ikkunoita. Olemme ajatelleet laskea niitä entisestään, niin että olohuoneen ikkunat ovat melkein lattiasta kattoon. Tulee vähän akvaario mutta minäpä pidän siitä. Vehreä sisäpiha yhdistyy kauniisti sisätiloihin.

Kuten kuvista näkyy, lattialle on tehty uusi betonivalu ja se on parkettia vailla. Hitaasti etenee, mutta minua hätähousua on vähän lohduteltu sillä että kun sitä uutta pintaa alkaa tulemaan niin remontti edistyy nopeasti. Hope so! <3 En yhtään malta odottaa! Hyvää kannattaa odottaa, jos mitään.

Reipasta viikkoa!

Kommentit

VierailijaSofia (Ei varmistettu)

Vaikuttaa hyvältä!

Jatta (Ei varmistettu)

Hienolta näytää tuo lattiasta katoon ikkunaa!

Hyviä suunnitelmia alkavaan viikoon :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä pitäisin ehdottomasti vanhalla tasolla. Ikkunan eteen saisi jonkun matalan tason ja siihen vaikka hedelmäkorin ja voisihan sen tason päällä istuskella ja katsella ulos. Pysyy myös paremmin puhtaana nuo ikkunat, kun eivät ole aivan maanpinnassan tasolla. Ihana talo teille "kunnostautumassa"! Kalanruotoparketti voisi muuten sopia tyylillisesti lattiaan ;)

Esba (Ei varmistettu)

Tuollaisista ikkunoista täälläkin haaveillaan, mutta nykyisetkin ovat onneksi kivat :) Noissa isoissa ikkunoissa kai saattaa olla vähän haasteita Suomen talvessa. Mutta Unelmamökki-ohjelman talossa oli käytetty näitä patteri-ikkunoita: http://www.hatrick.fi/tuottet/ Täältä löytyy lisätietoja itse kohteesta: http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288425137240.html

Jen_ (Ei varmistettu)

Teille tulee ihana olohuone, kun tilassa on noin paljon ikkuna-alaa :) Harkitsisin kuitenkin vielä tuota ikkunan alareunan laskemista, koska rakenteesta tulisi aika riskialtis ihan jo talvea ajatellen.

http://casavolmari.blogspot.fi/

marjut (Ei varmistettu)

Minä ehdotomasti isontaisin ikkunoita, jos siihen olisi mahdollisuus. Itse on koe "akvaariofiilistä" ollenkaan. Minun mielestäni sitä parempi, mitä isommat ikkunat. :) Kodistanne tulee varmasti upea! Ah, ehkä minäkin vielä joskus saan unelmieni talon.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei näyttää ihan mielettömän hyvältä noi ikkunat! Kannatetaan :)

Kattis (Ei varmistettu)

Olen asunut pitkään ns. akvaariossa ja tykkäsin. Meillä oli jätetty ehkä tuon verran kuin teillä nyt on tuota alaseinää ja siihen puuseppä tehnyt kiinteät paksut tasot. Oli kyllä tosi kätevä ja tyylikäs.
Nytkin meillä on isot olohuoneen ikkunat täällä Suomessa, uusien omakotitalojen pikkuruudut vähän kauhistuttaa mutta sääolot ovat toiset kuin Keski-Euroopassa.

tsiisus (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää, mutta tosi epäekologista. Kannattaisi ehkä muuttaa lämpimämpiin maihin jos muoti ja trendit on asumisessa tärkein asia.

Kommentoi