Ikkunat lattiasta kattoon

Hahmottelin kuvankäsittelyohjelmalla meidän olohuoneen ikkunoita. Olemme ajatelleet laskea niitä entisestään, niin että olohuoneen ikkunat ovat melkein lattiasta kattoon. Tulee vähän akvaario mutta minäpä pidän siitä. Vehreä sisäpiha yhdistyy kauniisti sisätiloihin.

kuva-3_0.jpg

kuva-4.jpg

Kuten kuvista näkyy, lattialle on tehty uusi betonivalu ja se on parkettia vailla. Hitaasti etenee, mutta minua hätähousua on vähän lohduteltu sillä että kun sitä uutta pintaa alkaa tulemaan niin remontti edistyy nopeasti. Hope so! <3 En yhtään malta odottaa! Hyvää kannattaa odottaa, jos mitään.

Reipasta viikkoa!

Kommentit (9)
  1. Hyvältä näyttää, mutta tosi epäekologista. Kannattaisi ehkä muuttaa lämpimämpiin maihin jos muoti ja trendit on asumisessa tärkein asia.

  2. Olen asunut pitkään ns. akvaariossa ja tykkäsin. Meillä oli jätetty ehkä tuon verran kuin teillä nyt on tuota alaseinää ja siihen puuseppä tehnyt kiinteät paksut tasot. Oli kyllä tosi kätevä ja tyylikäs.
    Nytkin meillä on isot olohuoneen ikkunat täällä Suomessa, uusien omakotitalojen pikkuruudut vähän kauhistuttaa mutta sääolot ovat toiset kuin Keski-Euroopassa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *