Ikuinen sisustus

Coco Sweet Dreams

Minusta on ihan älyttömän kiva havaita, että pidän samanlaisesta sisustustyylistä vielä kymmenenkin vuoden jälkeen. Sama pätee piha ja puutarhatyylin suhteen. Se on melkoisen helpottavaa, nyt kun olen ryhtynyt tähän taloprojektiin. Palaan koko ajan alkuperäisiin suunnitelmiin, vaikka mielelläni seuraankin trendejä ja mieleni seikkailee. 

Vanhimmat sisustusopukseni ovat noin 15-vuoden takaa, kuvat voisivat hyvinkin olla tämän päivän sisustuskirjasta, eron voi huomata ainoastaan 90-luvunpöytätietokoneista. 

Viimekuinen lehtijuttu on muuten luettavissa täältä. Se tuntui alkuun todella henkilökohtaiselta, mutta nyt osaan ottaa sen jo tosi iisisti. Jutussa oli paljon tietoa rakentamisesta ja siitä haaveileville, kannattaa lukaista! Juuri nyt kaavailen asuvani tulevassa talossani muutaman vuoden. Minulla on edelleen visio kaupunkiasunnosta ja omasta modernista kesämökistä. Nyt on kuitenkin hyvä rauhoittua maalle lasten vuoksi, vaikka oma mieleni onkin vähän rauhaton kaiken uuden edessä. Lehtijutussa oli muuten hyvin kuvailtu omaa ajatusmaailmaani. Tarkastelen elämääni eri vaiheiden kautta, osaan irrottaa ja sopeutua uusiin tilanteisiin melko hyvin - näin on mennyt ainakin tähän asti.

Iloisia hellepäiviä!

 

kuvat: All Over Press

Kommentit

Susannaam- (Ei varmistettu)

Kiitos Henna lehtijutun linkkaamisesta! Se oli ihan mielettömän inspiroiva, vaikka itsellä ei ole mitään rakennusprojektia suunnitteilla. Ihailen tapaasi ajatella ja käsitellä asioista luopumista sekä uuden rakentamista. Jotenkin raikasta, että uskallat ryhtyä näihin projekteihin ja tehdä omannäköisiä päätöksiä.

Myös se ihana, sopiva huolettomuus huokuu näistä jutuistasi. Tätä olen itsekin yrittänyt pitää mielessä ja hulmannut, että kaikki soljuu mukavammin, kun ihan kaikkea ei ota niin vakavasti.

Kepeitä hellepäiviä sinne Turkuun!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi vitsi! Tosi kiva kuulla ja ihanasti sanottu. <3 Olen ollut toisinaan kova jännittäjä ja stressaaja, kuitenkin huomannut vuosien saatossa, että asiat aina järjestyvät.

Kiitos samoin sinulle!

Giselda / Coffee Table Diary (Ei varmistettu) Https://www.coffeetablediary.com

Ihana juttu ja tarina! Talosta tulee varmasti upea tyylisi tuntien! &lt;3

Olen viime aikoina huomannut saman ilokseni, kun selailin ikivanhoja sisustuslehtiä. Ne ihan samat lempparit, Tolomeot ja Atollot ym simppelit klassikot nousivat sieltä samaan tapaan kuin aiemminkin. Helpottava havainto, niin kiva kuin trendejä ja uutuuksia onkin seurailla!

Coco
Coco Sweet Dreams

Juuri näin! <3 Kiitos.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen ostamassa talopakettia mieheni kanssa ja täytyy sanoa, että ei kannata ihan liikaa markkinoida sitäkään miten rakentaminen on helppoa ja etteikö muka yksin oman talon rakentavia miehiä ihmetellä. Rakentaminen on kuitenkin iso urakka varsinkin jos sen tekee itse ja kokemattomana, koska jo talopakettia ostaessa projekti voi mennä pieleen monessa kohdassa, jos ei tiedä mitä on tekemässä/tilaamassa ja kustannukset näistä virheistä voi nousta reilusti yli budjetin.
Liika stressaaminen ei hyödytä, mutta ei myöskään tuudittautuminen siihen, että esim. saa omansa takaisin kun myy käytettyä taloa, joka ei kuitenkaan ole uusi ja on tekijänsä valintojen mukainen.

Mielenkiintoista kuitenkin lukea projektistasi. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Olen ihan samaa mieltä ja mielestäni tuo artikkeli oli aika realistinen kuvaus? Koen kuitenkin, että jakamalla omia kokemuksia voin vaikuttaa rakentamisen tulevaisuuteen, näin ainakin toivon. Olen sitä mieltä, että omalla aktiivisuudessa pystyy vaikuttamaan aika paljon lopputulemaan - vaatii tottakai paljon selvittämistä.

Kommentoi