Ikuinen sisustus

Minusta on ihan älyttömän kiva havaita, että pidän samanlaisesta sisustustyylistä vielä kymmenenkin vuoden jälkeen. Sama pätee piha ja puutarhatyylin suhteen. Se on melkoisen helpottavaa, nyt kun olen ryhtynyt tähän taloprojektiin. Palaan koko ajan alkuperäisiin suunnitelmiin, vaikka mielelläni seuraankin trendejä ja mieleni seikkailee. 

Vanhimmat sisustusopukseni ovat noin 15-vuoden takaa, kuvat voisivat hyvinkin olla tämän päivän sisustuskirjasta, eron voi huomata ainoastaan 90-luvunpöytätietokoneista. 

10.3527609a.jpg

10.8572016a.jpg

Viimekuinen lehtijuttu on muuten luettavissa täältä. Se tuntui alkuun todella henkilökohtaiselta, mutta nyt osaan ottaa sen jo tosi iisisti. Jutussa oli paljon tietoa rakentamisesta ja siitä haaveileville, kannattaa lukaista! Juuri nyt kaavailen asuvani tulevassa talossani muutaman vuoden. Minulla on edelleen visio kaupunkiasunnosta ja omasta modernista kesämökistä. Nyt on kuitenkin hyvä rauhoittua maalle lasten vuoksi, vaikka oma mieleni onkin vähän rauhaton kaiken uuden edessä. Lehtijutussa oli muuten hyvin kuvailtu omaa ajatusmaailmaani. Tarkastelen elämääni eri vaiheiden kautta, osaan irrottaa ja sopeutua uusiin tilanteisiin melko hyvin – näin on mennyt ainakin tähän asti.

Iloisia hellepäiviä!

 

kuvat: All Over Press

Kommentit (6)
 1. Itse olen ostamassa talopakettia mieheni kanssa ja täytyy sanoa, että ei kannata ihan liikaa markkinoida sitäkään miten rakentaminen on helppoa ja etteikö muka yksin oman talon rakentavia miehiä ihmetellä. Rakentaminen on kuitenkin iso urakka varsinkin jos sen tekee itse ja kokemattomana, koska jo talopakettia ostaessa projekti voi mennä pieleen monessa kohdassa, jos ei tiedä mitä on tekemässä/tilaamassa ja kustannukset näistä virheistä voi nousta reilusti yli budjetin.
  Liika stressaaminen ei hyödytä, mutta ei myöskään tuudittautuminen siihen, että esim. saa omansa takaisin kun myy käytettyä taloa, joka ei kuitenkaan ole uusi ja on tekijänsä valintojen mukainen.

  Mielenkiintoista kuitenkin lukea projektistasi. 🙂

  1. Olen ihan samaa mieltä ja mielestäni tuo artikkeli oli aika realistinen kuvaus? Koen kuitenkin, että jakamalla omia kokemuksia voin vaikuttaa rakentamisen tulevaisuuteen, näin ainakin toivon. Olen sitä mieltä, että omalla aktiivisuudessa pystyy vaikuttamaan aika paljon lopputulemaan – vaatii tottakai paljon selvittämistä.

 2. Giselda / Coffee Table Diary
  16.5.2018, 06:24

  Ihana juttu ja tarina! Talosta tulee varmasti upea tyylisi tuntien! <3

  Olen viime aikoina huomannut saman ilokseni, kun selailin ikivanhoja sisustuslehtiä. Ne ihan samat lempparit, Tolomeot ja Atollot ym simppelit klassikot nousivat sieltä samaan tapaan kuin aiemminkin. Helpottava havainto, niin kiva kuin trendejä ja uutuuksia onkin seurailla!

  1. Juuri näin! <3 Kiitos.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *