Illan varjoon himmeään

Coco Sweet Dreams

Onni ja iloa löytyy pienistä asioista. Esimerkiksi siitä, kun olet viettänyt koko päivän paratiisisaarella ja aurinkorasvassa uinut ihosi pääsee suihkuun ja sieltä parvekkeelle hengähtämään.

Vaikka me ystäväni kanssa puhua pulputetaan ja nauretaan usein ihan kippussa, pidän myös siitä, että saan ja pystyn olemaan ystävieni kanssa hiljaa. Lomareissulla välillä me vaan istuttiin terassilla, tuoksuttiin kookos&lime rasvalta ja tuijoteltiin edessä häämöttävää vuorta, jota valaistiin myös yöllä. Stereoista soi musiikki ja heinäsirkat sirittivät sen kanssa kilpaa.

Kerran pieni vaalea lisko sujahti kattoa pitkin ovesta sisään, katsoimme sen liikkeitä tyynen rauhallisena, kunnes se sujahti sukkelaan ilmastointikanavaan. Nyt kun muistelen, niin meidän ilmastointilaite meni seuraavana päivänä rikki. Sen takia saimme yhdeksi yöksi toisenkin huoneen, kunnes oma huoneemme oli taas käyttökunnossa ja ihanan viileä. Joskus niin viileä, että menin ulos lämmittelemään. Voi noita aikoja!

Mutta mikä oli liskon kohtalo, sitä ei tarina kerro.

:)

 

Kommentit

hanna kovanen

Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa, kaukokaipuu on nyt kova ! xx

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiiti Hanna ja kiva kuulla, että tunnelma välittyi myös sinne. Mulla ihan kauhee kaipuu takaisin tuonne. <3 <3 

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/
Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Isla! :)

EricaK
EricaK

Näissä kuvissa on aivan ihana tunnelma! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! :)

Jilli/Big Mama's Home (Ei varmistettu) http://bigmamashome.blogspot.fi

Todella kauniita kuvia, joissa on ihanan tyyni tunnelma. Joskus rauhoittuminen ja hiljaa olo on tosiaankin parempaa kuin nauraminen ja meuhkaaminen. &lt;3 Toivottavasti lisko-parka on edelleen täysissä sielun ja ruumiin voimissaan.

Kommentoi