Illan varjoon himmeään

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Onni ja iloa löytyy pienistä asioista. Esimerkiksi siitä, kun olet viettänyt koko päivän paratiisisaarella ja aurinkorasvassa uinut ihosi pääsee suihkuun ja sieltä parvekkeelle hengähtämään.

Vaikka me ystäväni kanssa puhua pulputetaan ja nauretaan usein ihan kippussa, pidän myös siitä, että saan ja pystyn olemaan ystävieni kanssa hiljaa. Lomareissulla välillä me vaan istuttiin terassilla, tuoksuttiin kookos&lime rasvalta ja tuijoteltiin edessä häämöttävää vuorta, jota valaistiin myös yöllä. Stereoista soi musiikki ja heinäsirkat sirittivät sen kanssa kilpaa.

Kerran pieni vaalea lisko sujahti kattoa pitkin ovesta sisään, katsoimme sen liikkeitä tyynen rauhallisena, kunnes se sujahti sukkelaan ilmastointikanavaan. Nyt kun muistelen, niin meidän ilmastointilaite meni seuraavana päivänä rikki. Sen takia saimme yhdeksi yöksi toisenkin huoneen, kunnes oma huoneemme oli taas käyttökunnossa ja ihanan viileä. Joskus niin viileä, että menin ulos lämmittelemään. Voi noita aikoja!

Mutta mikä oli liskon kohtalo, sitä ei tarina kerro.

🙂

 

Kommentit (7)
  1. Jilli/Big Mama's Home
    12.3.2016, 19:31

    Todella kauniita kuvia, joissa on ihanan tyyni tunnelma. Joskus rauhoittuminen ja hiljaa olo on tosiaankin parempaa kuin nauraminen ja meuhkaaminen. <3 Toivottavasti lisko-parka on edelleen täysissä sielun ja ruumiin voimissaan.

  2. Näissä kuvissa on aivan ihana tunnelma! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *