Ilmaista vaihtelua sisustukseen

Olen suuri vaihtelun tavoittelija kodinsisustuksessa mutta en kuitenkaan koe, että minun pitäisi jatkuvasti ostaa jotain uutta. Vaihtelua saan helposti siivoamalla usein ja vaihtamalla järjestystä, ei se sen suurempaa tarvitse olla. Ystäväpiiristäni löytyy yksi jos toinenkin sisustusintoilija ja keksin, että voisimme hyvin silloin tällöin vaihtaa sisustustavaroita keskenämme. Nyt lähdimme Maijan kanssa liikenteeseen tuoleista ja tuntuu, kuin koko kodissa olisi vaihtunut tunnelma paljon kevyempään.

Itseasiassa ajattelin pitkään samantapaisia tuoleja tämän pöydän ympärille ja onkin kiva nähdä miltä kokonaisuus olisi melkolailla näyttänyt. Klassikkoon nousseet huonekalut toimivat aina ja ovat järkevä sijoitus pitkällä tähtäimellä. Minun mielestäni onnistunut ja kestävä sisustus on silloin, kun se on ajankohtainen vuosienkin päästä ja useimmiten ajattomalla muotoilulla päästään näin pitkälle.

Kuvaushetkellä aamunkajo teki kaikeasta vähän kalsean vaaleaa vaikka tunnelma olikin lämmin. Kaipaan kuitenkin jouluksi vähän lisää tekstiileitä ja ajatuksena on laittaa matto pöydän alle. Tästä ruokapöydästä kerroinkin jo aiemmin, se sai pinnakseen betonitasoitteen, jonka jälkeen se hiottiin ja lakattiin kauniin samettisen mattapintaiseksi.

Viikonloppuna voisin jo viritellä jouluvalot terassille, nyt kaivataan valoa pimeyteen. 🙂

Aurinkoa loppuviikkoonne!

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Jestas en kyllästy koskaan sanomasta, mutta teillä on niin kaunis koti!!

    1. Kiitos ihana! <3 Me viihdytään tosi hyvin tuossa kodissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *