Ilta kaupungilla -asu


Olen sitä mieltä, että usein yksinkertaiset asut toimivat vaan parhaiten ja liika yrittäminen ei aina ole se parhain vaihtoehto.

Sama pätee sisustuksessa. Ainakin minä koen, että kun tavaraa on kotona vähemmän ja selkeästi omilla paikoillaan, niin yleisilme on seesteinen ja rauhallinen. Viime viikolla karsinkin paljon vaatteita kiertoon, siitä tulee aina niin hyvä mieli. En pidä kotona muutenkaan  varastossa mitään ylimääräistä ja yritän vähitellen järjestää ihan jokaiselle oman paikkansa, ettei mikään olisi hukassa, nyt tilanne kodinhoitohuoneessa on vielä kaoottinen mutta piakkoin sekin on hallussa.

Muutaman muuton jälkeen kaapistani löytyy vain kaikki tarvittava. Minulle riittää esimerkiksi ihan mainiosti 8 suurta kylpypyyhettä, käsipyyhkeitä ja muutamat eri liinavaatteet. Nämä jäljelle jääneet ovat kaikki eniten mieleeni enkä halua mitään muuta. Kaikki ei niin mieluisat olen antanut eteenpäin tai vienyt kierrätykseen.

Varsinkin omakotitalossa kaikenlaista ylimääräistä kerääntyy helposti nurkkiin, senpä takia säännöllinen  inventaario on paras tapa pitää koti järjestyksessä.

Ihminen pärjää hyvin pienemmällä määrällä materiaa. Kierrätä, lajittele ja mieti tarkkaan mitä kaikkea kodissasi tarvitset ja pärjäisitkö mahdollisesti pienemmälläkin määräillä kaikenlaista.

Paita Line by K

Farkut Neuw

Laukku Balenciaga

Kommentit (2)
  1. Muutot toimii kyllä parhaimmillaan turhien tavaroiden karsijana. Ihminen ei tarvitse paljoa ollakseen onnellinen. Ja harvoin se materia onnea tuo, vaan ihan muut asiat.

  2. Excellent post shared

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *