Iltaniityt

Coco Sweet Dreams

Elämä on väsyttänyt tällä viikolla hirmuisesti. Päivittäiset pyörämatkat töihin (yhteensä24km/päivä) ja vetämätön olo on ottanut hetkeksi vallan. Huomenna ajattelin sanoa laiskalle ololle näkemiin. Huomenna on kiva päivä - sehän on torstai! Tutkimusten mukaan ihminen on tyytyväisimillään juuri torstaina.

Pyörämatkoilla katselen usein kauniita maisemia, joskus olen ajanut ojaankin ihmettelyn takia. Niityissä piilee jotain selittämätöntä kauneutta. Sellaista pysähtynyttä ja ajatonta - tuttua ja herkkää, tuoksuista puhumattakaan.

/beautiful meadows...

Kommentit

BonBon Heidi (Ei varmistettu) http://bonbonvol2.blogspot.fi/

Meidän kotitietä ympäröi myös niityt, ja ne ovat kesäaikaan ihan uskomattoman kauniita. Mulla kerran autolla kesti puolituntia ajaa vajaa 3 km kotitie, kun ajoin niin hitaasti ja ihastelin vain :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Niityt on kerrassaan iki-ihania. Myös sitten syksyllä - aamulla kun ovat valkoisen huurteen peitossa. <3

Neilikka (Ei varmistettu) Http://pihallani.blogspot.fi

Minäkin olen tänä kesänä häikäistynyt kotimaisten kesäniittyjen absoluuttisesta kauneudesta! Varsinkin ilta-auringon kultaamat niityt tuntuvat säkenöivän ja hehkuvan utuista valoa, sitä ei voi sanoin kuvalla. Kameraan on kesän seikkailuissa tallentunut useita niittyotoksia, kun vain saisi/ehtisi niitä postauksiksi asti. Upeimmat niityt ovat tänä kesänä löytyneet Seurasaaresta ja Suomenlinnasta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Ovat kyllä absoluuttisen kauniita. Pyörämatkallani on kuvistakin kauniimpia, pitäisi vain joku kerta kuvata enemmän näitä niittyjä. <3

Kommentoi