Iltaniityt

P1014184.JPG

P1014179-tile.jpg

P1014185.JPG

P1014208.JPG

Elämä on väsyttänyt tällä viikolla hirmuisesti. Päivittäiset pyörämatkat töihin (yhteensä24km/päivä) ja vetämätön olo on ottanut hetkeksi vallan. Huomenna ajattelin sanoa laiskalle ololle näkemiin. Huomenna on kiva päivä – sehän on torstai! Tutkimusten mukaan ihminen on tyytyväisimillään juuri torstaina.

Pyörämatkoilla katselen usein kauniita maisemia, joskus olen ajanut ojaankin ihmettelyn takia. Niityissä piilee jotain selittämätöntä kauneutta. Sellaista pysähtynyttä ja ajatonta – tuttua ja herkkää, tuoksuista puhumattakaan.

/beautiful meadows…

Kommentit (4)
  1. Minäkin olen tänä kesänä häikäistynyt kotimaisten kesäniittyjen absoluuttisesta kauneudesta! Varsinkin ilta-auringon kultaamat niityt tuntuvat säkenöivän ja hehkuvan utuista valoa, sitä ei voi sanoin kuvalla. Kameraan on kesän seikkailuissa tallentunut useita niittyotoksia, kun vain saisi/ehtisi niitä postauksiksi asti. Upeimmat niityt ovat tänä kesänä löytyneet Seurasaaresta ja Suomenlinnasta!

    1. Ovat kyllä absoluuttisen kauniita. Pyörämatkallani on kuvistakin kauniimpia, pitäisi vain joku kerta kuvata enemmän näitä niittyjä. <3

  2. BonBon Heidi
    17.7.2013, 20:35

    Meidän kotitietä ympäröi myös niityt, ja ne ovat kesäaikaan ihan uskomattoman kauniita. Mulla kerran autolla kesti puolituntia ajaa vajaa 3 km kotitie, kun ajoin niin hitaasti ja ihastelin vain 🙂

    1. Niityt on kerrassaan iki-ihania. Myös sitten syksyllä – aamulla kun ovat valkoisen huurteen peitossa. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *