Inspiraatiota kotiin

c6f5ac_6938ed3c1bf3968997900bf9d63f68b6_jpg_srz_945_620_75_22_0_50_1_20_0.jpg

lessismore.jpg

lessismore2.jpg

lessismore3.jpg

Olette ehkä jo törmänneet Less Is More  -sivustoon, jossa muun muassa stailataan ja myydään asuntoja. Innostuin kovin näistä turkulaisista kohteista ja poimin muutaman inspiroivan kuvan tänne. Keittiöpostaukseni yhteydessä mainitsin, etten säilytä työtasoilla mitään, vaan heivaan ruokaöljytkin kaappiin. Nyt ajattelin kuitenkin heittäytyä hurjaksi ja kasata kaikki kauniit plus tarpeelliset öljyt ja suolat yhteen nippuun sievälle tarjottimelle. Tarjotin on vielä hukassa, mutta idea on jo päässä.

Minulla taitaa olla aina syksyn tullen kova sisustuskuume, olen huomannut, että se on aina korkeimmillaan näin loppukesästä. Kivaa ja piristävää! Tänään pääsen pitkästä aikaa Koodiin kiertelemään ihan ajan kanssa ja ilman lapsia. 

/so inspiring homes

Kommentit (13)
 1. Ohhoh Suomessako on noin hieno ja laadukas asuntoja myyvä sivusto! Vau! Olen tottunut selailemaan vain tuon naapurimaan sivuja, täytyypä jatkossa muistaa myös tämä kotimainen yksilö 🙂 Ihania inspiroivia kuvia! Ja sun blogi, se on vaa niin paras.

  Tunnelmallista loppukesää!

  1. Voi ihana! Joo, tosiaan Suomessa ja vielä Turussa. Oon niin ylpeä!

   Tunnelmallista loppukesää myös sinulle! <3

 2. H/Kuistinkautta
  14.8.2013, 20:24

  Hienoa, että Suomessakin on asunnon myynnissä alettu huomioida sisustuksen ja stailauksen merkitys. Pakko ehkä vinkata tästä omassakin blogissa. DSW -tuolit tosiaan vaikutta olevan melkein heidän jokaisessa kohteessa, mutta en ole minäkään niihin kyllästynyt niihin (enkä smegiinkään), vaikka molempia omassakin kodissa katselen joka päivä. 😉 Kiitos kivasta postauksesta ja muutenkin inspiroivasta blogistasi. 🙂

  1. Parhaat huonekalut on just sellaisia, ettei niihin kyllästy vuosienkaan päästä. Täydelliset valinnat siis sulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *