Inspiraatiota lattiaprojektiin

P1017769.JPG

P1017618.JPG

P1015053.JPG

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Forbo Flooring

Marmoleum Click linoleumilattia

Kivoja juttuja olen päässyt tekemään! Lilyssä on alkanut Forbo Flooring kisa ja yhteistyössä Forbon kanssa sain suunnitella yhteen tilaan Marmoleum click lattian ja se olikin hauskaa hommaa heidän suunnitteluohjelmaa apuna käyttäen. Kun suunnittelee vieraaseen tilaan jotain, ei homma olekaan niin helppoa, vaikka alkuun olisikin selvät visiot. Useiden pohdiskelujen jälkeen päädyimme mustavalkoiseen lattiaan. Molemmissa valitsemissani laatoissa, niin mustassa kuin valkoisessakin on vähän pehmeää kulutusta, joka tekee yleisilmeestä vähän pehmeämmän.

Idean mustavalkoiseen lattiaan taisin saada Roomasta, jossa lomailimme viime syksynä – nämä kuvat ovat sieltä. Rooman monet kauniit käytävät olivat tälläistä kaunista marmoria.

Lattia on linoleumia ja se on tosi käyttäjäystävällinen asentaa, se käytännössä vaan klikataan paikoilleen. Forbot sisältää 97% luonnollisia raaka-aineita ja ensikosketuksella laatta tuntui todella laadukkaalta. Laattoja on koossa 90×30 ja 30×30, te näette sitten myöhemmin minkä koon valitsin ja miltä lattia näyttää livenä. Täytyy sanoa, että jännittää ihan kamalasti ja toivottavasti suhteellisen rohkea valintani toimii.

Tällä hetkellä kohteessani maalataan seiniä kovalla tohinalla valkoisiksi, jotta loppuviikosta lattiaa päästään asentamaan. Huone on omakotitalon takkahuone, joka sijaitsee alakerrassa. Lattian valmistuttua stailaan vähän tilaa ja nappaan tietysti teille kuvia lopputuloksesta. 

/I am inspired by the black and white floors <3

 

Kommentit (1)
  1. Voi vitsi ompa ihana! <3 

    Mä niin haluaisin meidän vessoihin ja kylppäriin jotain tän tyylistä laattaa lattiaan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *